Endurocross la Ciolpani

Endurocross la Ciolpani
Circuitul de la Ciolpani gazduieste, sambata 8 mai, etapa a 3-a din Campionatul National de Endurocross. Startul in prima cursa este programat la ora 12:00.
Distribuie pe Facebook
La doar o saptamana dupa desfasurarea etapei din Campionatul Est-European de Motocross si din Campionatul National de Motocross, pe circuitul de la Ciolpani se vor tura din nou motoarele. Sambata, 8 mai, aproape 100 de piloti vor lua startul in etapa a treia din Campionatul National de Endurocross. „Cursele de endurocross sunt o combinatie intre motocross si enduro, iar aici la Ciolpani avem conditii ideale pentru organizarea unei astfel de competitii. Sunt sigur ca toti pilotii vor fi incantati de traseul propus chiar daca gradul de dificultate este putin mai ridicat”, a spus Adrian Raduta, reprezentatul clubului Top Cross TCS, unul dintre organizatorii acestei etape.

Traseul, cu o lungime totala de 6,5 kilometri, este compus din circuitul de motocross si o zona de enduro creata de-a lungul raului Ialomita. „Am muncit mult la unele sectiuni si sunt sigur ca nivelul de spectacol va fi unul foarte ridicat. Sper ca la aceasta competitie sa vina cat mai multi spectatori pentru ca vom avea parte, cu siguranta, de curse extrem de spectaculoase la fiecare categorie”, a spus Ciprian Popescu, reprezentantul clubului Dual Racing, co-organizator al acestui eveniment.
 
Primele antrenamente sunt programate la ora 10:30 pe circuitul de motocross, iar startul oficial se va da la ora 12:00. Pilotii sunt impartiti in trei categorii – A, B si C, iar cursele vor dura doua ore plus un tur la categoria A, o ora si jumatate plus un tur la categoria B si o ora la categoria C.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Moto & ATV DATA PUBLICĂRII: 7 Mai 2010