APIA a devenit membru al Asociatiei Constructorilor Europeni de Motociclete

APIA a devenit membru al Asociatiei Constructorilor Europeni de Motociclete
Asociatia Producatorilor si Importatorilor de Automobile (APIA) din Romania a devenit membru consultativ al Asociatiei Constructorilor Europeni de Motociclete (ACEM). In noua calitate, APIA promite ca se va implica mai activ in tot ceea ce inseamna piata moto.
Distribuie pe Facebook
"Ca urmare a dobandirii calitatii de membru ACEM, APIA isi propune implicarea intr-o mai mare masura in problematica vehiculelor pe doua roti, in special in ceea ce priveste participarea Romaniei cu un punct de vedere fundamentat si armonizat pe realitatile autohtone, in cadrul discutiilor ce au loc in structurile europene de stabilire si aprobare a reglementarilor tehnice", se arata intr-un comunicat al APIA.

"De asemenea, ne propunem ameliorarea imaginii fenomenului moto in Romania, cu accent deosebit pe constientizarea in spatiul public a complexitatii si importantei acestui sector, ce in multe alte tari reprezinta o solutie viabila pentru cresterea mobilitatii. Pentru aceasta este nevoie nu numai de reglementari menite sa creasca siguranta rutiera, dar si de actiuni de educare si informare a tuturor participantilor la trafic, actiuni pe care ne propunem sa le dezvoltam cu sprijinul ACEM, dar si cu cel al reprezentantilor din Romania ai producatorilor de vehicule pe doua roti", mai spun cei de la APIA.

Distribuie pe Facebook
mai multe