BMW deschide sezonul moto cu o petrecere in aer liber pentru motociclisti

BMW deschide sezonul moto cu o petrecere in aer liber pentru motociclisti
In primul week-end dupa Paste, pe 11-12 Mai 2013, te asteptam pe circuitul de la Zarnesti ca sa dam startul sezonului moto in Romania. O petrecere in aer liber cu show de adrenalina, mancare si bere traditionala germana, teste cu motociclete si multe alte surprize marcheaza inceputul sezonului pe 2 roti. Intrarea este libera!
Distribuie pe Facebook

Fani ai motocicletelor si ai sporturilor pe 2 roti din Romania, Bulgaria, Ungaria, Cehia, Slovenia, Slovacia, Polonia, Grecia si Austria, pregatiti motoarele! Luna viitoare, pe 11 si 12 Mai, la Zarnesti, in judetul Brasov, are loc cea mai tare si mult asteptata petrecere dedicata voua. E vorba de evenimentul BMW Motorrad ce deschide sezonul 2013 pentru motociclisti.

Aici, timp de 2 zile, motociclisti si fani ai acestora din toata Europa se vor aduna la iarba verde pentru a petrece venirea sezonului cald si implicit a scoaterii huselor de pe motocicletele noastre. Si ca sa fie un eveniment asa cum vedem numai afara, cei de la BMW s-au hotarat sa treaca si Romania pe harta unor astfel de manifestari la nivel inalt.

Vor avea loc sesiuni de teste cu motocicletele BMW din gama GS si ale marcii Husqvarna, picnic si mese organizate cu mancare si bautura traditionala bavareza, demonstratii si show cu celebrul pilot moto Chris Pfeiffer, concert "Robin and The Backstabbers" si concert "Moonlight Breakfast", concursuri cu premii si o parada a motocicletelor prezente la eveniment.

Eveniment BMW Motorrad 2013

Punctul culminant al manifestarii va fi dat de Alexandru Nicolau, un skydiver tanar ce face parte din echipa Red Bull care va sari de la 2500 de metri din avion si va ateriza direct pe o motocicleta in miscare.

BMW Motorrad 2013 implineste totodata si varsta de 90 de ani de existenta pe piata vehiculelor motorizate cu 2 roti, asa ca nici nu ar fi putut avea un prilej mai reusit de sarbatoare.

Vino si tu pe 11 si 12 Mai la Zarnesti, pe circuitul Breghina din Brasov ca sa sarbatorim venirea caldurii, scoaterea motocicletelor de la iernat si sa promovam impreuna mersul pe 2 roti!

Eveniment BMW Motorrad 2013

Distribuie pe Facebook
mai multe