Chris Pfeiffer si 1000 de participanti au deschis sezonul moto cu BMW

Chris Pfeiffer si 1000 de participanti au deschis sezonul moto cu BMW
BMW Motorrad a implinit 90 de ani si a deschis drumul către o nouă tradiție: reuniunea dedicată deschiderii sezonului moto. Desfășurat în weekendul 11-12 mai la circuitul de motocross Breghina-Zărnești, evenimentul a fost dedicat tuturor pasionaților de motociclete, indiferent de marca pe care o conduc și a atras peste 1000 de pariticpanți.
Distribuie pe Facebook

Debutul evenimentului a fost marcat de o demonstrație spectaculoasă a doi atleti Red Bull. După săritura lui Alexandru Nicolau, campion de parașutism, care a aterizat în centrul zonei de demonstrații, a urmat un show de stuntriding marca Chris Pfeiffer, multiplu campion mondial al disciplinei. Prima zi a fost încheiată de concertul Robin and the Backstabbers și de focul de artificii dedicat 90 de ani BMW Motorrad.

Deschidere sezon BMW

„Dorim ca evenimentul din acest an să fie o piatră de temelie. Având în vedere că noua ne place traditia, vrem ca și acesta să devină parte din ea. Anul acesta sarbatorim 90 de ani. Trebuie să mulțumesc partenerilor noștri și gazdelor de la circuit, ei au contribuit la o deschidere senzațională de sezon”, a explicat Ionuț Bâtu, manager BMW Motorrad România și Bulgaria.

Deschidere sezon BMW

Deschidere sezon BMW

Deschidere sezon BMWDeschidere sezon BMW

Testele cu motocicletele din gama BMW au fost un alt punct central al evenimentului. Cu gama GS pe circuitul de motocross, peste 100 de participanți au putut descoperi noul BMW R 1200 GS și noul program de BMW Rider Training pentru off-road. Acesta va debuta în România în acest an și se va desfășura sub coordonarea lui Ioan Tara, trainer oficial al programului și pilot cu experiență bogată, campion de enduro și deținătorul unui titlu Red Bull Romaniacs în clasa Expert Single.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (14) Poze Deschidere sezon BMW
mai multe