Red Bull Romaniacs 2011: echipa va participa la Erzbergrodeo

Red Bull Romaniacs 2011: echipa va participa la Erzbergrodeo
Cu trei saptamani inaintea startului celei de-a opta editii a Red Bull Romaniacs, Martin Freinademetz alaturi de doi dintre track manageri si un membru al echipei de cronometrare au decis sa concureze la Erzbergrodeo.
Distribuie pe Facebook
Echipa Red Bull Romaniacs care se va lupta in acest an cu muntele de fier in cea mai dura competitie de enduro din lumea care dureaza doar o zi este formata din: Martin Freinademetz (campion mondial de snowboard si organizatorul Red Bull Romaniacs), Rienk Tunistra (track manager Red Bull Romaniacs - tara de origine Olanda), Klaus Sorensen (track manager Red Bull Romaniacs - tara de origine Danemarca), Kjeld Andreasen (membru al echipei de cronometrare la Red Bull Romaniacs - tara de origine Danemarca). Celor patru li s-au alaturat si alti patru enduristi romani, trei dintre ei fiind concurenti la Red Bull Romaniacs 2011. Este vorba despre Ioan Tara, Paul Fratila si Ervin Kovacs. Al patrulea este Sorin Sandu, tatal Sorinei Sandu tanara endurista care la 19 ani (in 2009) a indraznit sa concureze la Red Bull Romanaics.

Red Bull Romaniacs 2011 va debuta pe 16 iulie cu traditionalul Prolog din centrul orasului Sibiu, urmand dupa aceea patru zile in munti. Anul acesta, se va concura in zone absolut noi, riderii urmand sa parcurga pe 19 si 20 iulie, in zona Orastie, rute care acum mai bine de 2.000 de ani erau folosite de catre daci.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Moto DATA PUBLICĂRII: 24 Iunie 2011