Graham Jarvis, demo show pentru Academia Hard Enduro Piatra Neamt la SMAEB

Graham Jarvis, demo show pentru Academia Hard Enduro Piatra Neamt la SMAEB
Distribuie pe Facebook

Riderul care a castigat toate competitiile importante de hard-enduro din lume vine sambata, 21 aprilie, la Bucuresti pentru un demo show realizat de Academia Hard Enduro Piatra Neamt la Salonul de Motociclete Accesorii si Echipamente Bucuresti.

In show-ul programat la ora 13.00 in incinta Romaero Baneasa - locatia S.M.A.E.B., Grahama Jarvis le va demonstra fanilor ca pentru hard-enduro este necesar sa ai cunostinte de trial. Clubul sportiv Zen World Extreme, organizator al Hard Enduro Piatra Neamt, cupa de hard-enduro ce se desfasoara in luna septembrie in Piatra Neamt, isi doreste sa dezvolte enduro-ul in aceasta parte a Romaniei, iar cea mai importanta actiune din 2012 este deschiderea Academiei Hard Enduro Piatra Neamt.

Proiectul include atat cursuri de pregatire la care pot participa pasionati ai enduro-ului indiferent de nivelul cunostintelor pe care le au in domeniu, cat si tururi pentru cei care vor sa se bucure de aventura. Unul dintre instructorii Academiei Hard Enduro Piatra Neamt este si Graham Jarvis, pilotul britanic urmand sa vina in Romania de fiecare data cand programul competitional ii permite.
Pe 21 aprilie ora 13:00 in incinta S.M.A.E.B, utilizand minitraseul de trial creionat la Romaero Baneasa, Graham Jarvis le va arata pasionatilor de sporturi cu motor de ce anume ai nevoie ca sa parcurgi cele mai dificile trasee din lume.
Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Moto DATA PUBLICĂRII: 20 Aprilie 2012