Graham Jarvis - show de extreme enduro in fata a 4.000 de fani

Graham Jarvis - show de extreme enduro in fata a 4.000 de fani
Distribuie pe Facebook
Britanicul care a castigat toate cursele de hard enduro (extreme enduro) din lume este instructor al Academiei Hard Enduro Piatra Neamt, iar pe 21 aprilie a realizat pentru aceasta un show demonstrativ in fata a 4.000 de fani. Graham Jarvis le-a aratat celor prezenti, in jurul pranzului, la cea de a 10-ea editie a Salonului de Motociclete Accesorii si Echipamente Bucuresti ce pot ajunge sa faca cu o motocicleta de enduro.
Dublu castigator al Red Bull Romaniacs, Graham Jarvis a acceptat sa vina regulat in Romania pentru a oferi din experienta sa acumulata pe cele mai extreme trasee din lume, celor care se vor inscrie la cursurile Academiei Hard Enduro Piatra Neamt. Britanicul iubeste atat de mult enduro-ul extrem incat a acceptat sa ofere acest demo show in Bucuresti chiar daca ieri si-a sarbatorit ziua de nastere.
Graham Jarvis: "Le multumesc tuturor celor care au venit si m-au felicitat ieri dupa demonstratie. Nu stiu cum au aflat, dar toti stiau ca este ziua mea. Imi doresc sa dezvolt acest sport, iar initiativa clubului Zen World Extreme de a fonda o scoala permanenta de enduro care sa ofere atat cursuri cat si tururi m-a convins sa vin regulat in Romania pentru a fi instructor la Academia Hard Enduro Piatra Neamt. Chiar imi doresc sa descoperim un viitor campion de enduro extrem aici pentru ca Romania are potential."

Cursurile Academiei Hard Enduro Piatra Neamt vor debuta la mijlocul lunii mai, tabara de unde se va pleca pentru antrenamentele in padure si unde se va construi poligonul fiind Complexul Strand din Piatra Neamt.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Moto DATA PUBLICĂRII: 23 Aprilie 2012