Kawasaki Ninja 650R Model 2010

Kawasaki Ninja 650R Model 2010
Inginerii si designerii de la Kawasaki au conlucrat pentru a imbunatati Ninja 650R si a-l face o motocicleta mai rafinata si mai usor de folosit, si mai apropiata de ZX-6R din toate punctele de vedere.
Distribuie pe Facebook

Inginerii si designerii de la Kawasaki au conlucrat pentru a imbunatati Ninja 650R si a-l face o motocicleta mai rafinata si mai usor de folosit, si mai apropiata de ZX-6R din toate punctele de vedere.

Incepand cu motorul in doi cilindri paraleli de 650cc, continuand cu sasiul si in cele din urma cu suspensia, motocicleta a devenit si mai apropiata de incepatori. Cum au reusit? In primul rand, injectia a fost modificata in asa fel incat sa ofere mai mult cuplu la turatii si mai mici si sa livreze puterea si mai liniar, facand-o si mai potrivita pentru cei dispusi sa-si lase masinile in garaj pentru o motocicleta placuta la condus. Acum motorul produce 72CP.

Kawasaki Ninja 650R Model 2010

Alte modificari aduse motorului mic, dar puternic (72CP si 65.7Nm) au fost mutarea traseului lichidului de racire din conducte exterioare din cauciuc in blocul motor si adaugarea unui nou catalizator, care il fac pe Kawasaki sa se conformeze cu noile norme de poluare (Euro-III).

Kawasaki Ninja 650R Model 2010

Si mai apropiata de incepatori este acum saua montata mai jos (79cm). Ghidonul este acum montat cu ajutorul unor bucse din cauciuc, ca si scarile. Acum motocicleta a devenit si mai comoda la viteze reduse, cand cu totii stim ca trepidatiile iti dau cele mai mari dureri de cap.

Cu o suspensie si mai comoda si o putere si mai mare, cei de la Kawasaki sunt incantati sa ceara pentru un Ninja 650R putin peste 7.000$. Aveti in vedere si faptul ca acesta este inca un model relativ nou, care ofera confort, un consum redus, imagine si performante ridicate. Inca o veste buna care vine cu modelul 2010 al Kawasaki Ninja 650R este si noul sistem ABS, dar inca nu si pentru Statele Unite.

Acestea erau si capitolele la care voiau cei de la Kawasaki sa castige teren odata cu introducerea lui Ninja 650R in 2008. Modelul dupa care s-au inspirat a fost ER-6n, dar "R" a fost mai mult decat o restilizare; a fost o alternativa pentru cei care nu isi permiteau sau nu aveau destula experienta pentru un ZX-6R si totusi cautau o aerodinamica reusita.

Cei de la Yamaha au observat si ei aceasta nisa de piata si au lansat FZ6R-ul. Aceasta este o motocicleta agresiva din toate punctele de vedere si cu toate astea ofera destul confort si protectie buna impotriva vantului. Motorul este acelasi R6 cu injectie, 600cc capacitate, racit cu lichid, patru timpi, DOHC cu 16 valve. Prin urmare ofera performante remarcabile, iar carenajul este si el inspirat din GP. Cu un parbriz inalt si dotari sport-touring, Yamaha FZ6R este un competitor puternic pentru anul 2010.

Cu cei patru cilindri, Yamaha este cu siguranta un competitor puternic pentru Kawasaki. Pretul porneste de la $7.390, iar acesta este un lucru bun. Pe de alta parte exista si Suzuki SV650SF, care are un motor V-Twin la 90 de grade, carenaj generos si o pozitie de pilotaj destul de prietenoasa. Mai este si pretul de $7,499. Exista si un model dotat cu ABS, al carui pret de pornire este de $7.999. Singura explicatie a preturilor exagerate este ca Suzuki produce SV-ul de mai mult de zece ani, in timp ce Yamaha si Kawasaki sunt modele noi.

 

In ceea ce priveste designul, Kawasaki Ninja 650R 2010 se deosebeste cu usurinta atat fata de concurenta, cat si de modelul precedent cu detalii derivate din super-sport, ca farurile si parbrizul, iar carenajul are linii destul de abrupte, pentru a-i oferi lui 650R un aspect cat mai sportiv. Prin contrast, rezervorul de combustibil, saua si coada sunt rotunjite. Se mai adauga si un cadru din profile tubulare si un brat spate cu sectiune D si motocicleta ajunge sa aiba un aspect agresiv rafinat.

Kawasaki Ninja 650R Model 2010

Jantele cu sase spite au un diametru de 17 inci. Semnalele transparente sunt perfect integrate in designul motocicletei, iar esapamentul din inox este foarte bine disimulat. Schemele de culori pentru 2010 sunt Verde Candy Lime, Ebony, Albastru Metallic Island. Cel din urma vine cu partea de jos a carenajului negru mat.

Kawasaki Ninja 650R Model 2010

 

Exista motociclete care continua sa fie produse cu costuri minime si dupa lansarea modelelor noi. Nu este si cazul de fata. 650R beneficiaza de toata atentia celor de la Kawasaki si se ridica la inaltimea numelui Ninja.

Pentru mai multe detalii si oferte de pret pentru acest model accesati www.atvrom.ro 

 

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (5) Poze Kawasaki Ninja 650R Model 2010
mai multe
Publicat în categoria: Moto DATA PUBLICĂRII: 11 Mai 2010