Madrid: Red Bull X-Fighters World Tour 2009: eroul Local Torres castiga frumos

Motociclistul spaniol Danny Torres a obtinut victoria in fata a 23.000 de fani, la al patrulea stop al Red Bull X-Fighters World Tour 2009 in Madrid. Doi idoli ai scenei FMX, americanul Nate Adams si australianul Robbie Maddison au ocupat locul doi, respectiv locul trei in arena de la Plaza de Toros de Las Ventas, X-Fighters marcand pentru a zecea oara capitala spaniola.
Distribuie pe Facebook
Actiunea a inceput chiar din prima clipa pentru fanaticii fani madrilezi echipati ca intotdeauna cu motoare de drujbe si zeci de mii de batiste albe traditionale.

Charles Pags (FRA) a deschis seara cu primul frontflip realizat vreodata cu o motocicleta de motocross. Desi a tinut sub control motocicleta de 100 de kg pe parcursul rotatiei, francezul a fost destul de ghinionist ca sa aterizeze din scurt la ambele incercari.

Matadorul FMX local Torres a reusit sa convinga juriul in semifinale cu o executie spactaculoasa lasandu-l pe oponentul sau, americanul Jeremy Stenberg, fara sanse de success. Mai departe, tanarul de 22 de ani din Sevilla l-a infruntat pe castigatorul editiei X-Fighters din Texas, Nate Adams (USA), care l-a eliminat in semifinala pe cel care a cucerit Tower Bridge, Robbie Maddison.

Cameron Sinclair s-a accidentat grav in sferturile de finala si a fost transportat la spital.

Inainte ca Red Bull X-Fighters World Tour 2009 sa atinga pentru prima oara pamant european, Nate Adams (USA) a preluat conducerea in clasamentul general cu 225 de puncte, cu 10 puncte in fata liderului precedent Eigo Sato (JPA), care a obtinut doar locul 9 la Madrid. Riderul japonez este urmat indeaproape de Mat Rebeaud (SUI) si Robbie Maddison (AUS), cu un punctaj egal de 210 puncte.

Ultima oprire a turului FMX are loc la Battersea Power Station in Londra, pe data de 22 August 2009.



Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Moto DATA PUBLICĂRII: 21 Iulie 2009