Maine ia startul HECS 2012

Maine ia startul HECS 2012
Astazi a avut loc conferinta de presa de lansare a celei de-a sasea editii a HECS, concursul de hard-enduro care va avea loc in perioada 6 - 8 iulie in jurul Sibiului. La conferinta au participat o parte din concurentii care vor lua startul maine in cursa.
Distribuie pe Facebook
Sibianul Ioan Tara, concurentul cu cele mai multe participari la HECS, Klaus Sorensen track manager la prestigiosul concurs Red Bull Romaniacs, timisoreanul Cristian Dunca, cel mai tanar concurent de la clasa Hobby si alti concurenti au fost norocosii care au incercat traseul amenajat in parcarea Shopping City Sibiu. Maine, 6 iulie, incepand cu ora 19:00, toti cei 120 de concurenti asteptati se vor intrece pentru o clasare cat mai buna in prima zi de concurs off-road, programata sambata.
"Pentru Prologul din acest an am amenajat un traseu care, cu siguranta, le va da batai de cap concurentilor insa publicul va fi rasfatat. Spectatorii vor avea ocazia sa asiste la sesiunile de calificari de-o parte si de cealalta a circuitului, sa urmeasca imagini live proiectate pe un ecran LED. Va fi un adevarat show! Scopul este acela de a prezenta ce inseamna cu adevarat o asemenea competitie, ce obstacole au de trecut participantii pe traseele off-road si de ce moto enduro are din ce in ce mai multi adepti" a declarat Paul Fratila, unul dintre organizatorii concursului.
Dupa Prolog de vineri seara, care va stabili ordinea de plecare in cursa propriu-zisa, urmeaza doua zile de traseu off-road in jurul Sibiului. In prima zi, cei interesati ii pot vedea pe concurenti pe traseu, la cativa kilometri de Sibiu, intre localitatea Sadu si Raul Sadului (30 km de Sibiu) si in apropiere de localitatea Cisnadioara (zona Piatra Broastei, la 15 km de Sibiu). A doua zi, in 8 iulie, concurentii pot fi vazuti incepand cu ora 10:00 in apropiere de cabana Curmatura si in zona cabanei Mai.
Hard Enduro Competition Sibiu este o competitie sportiva organizata cu scopul de a promova moto-enduro-ul in randul tinerilor si de a-i indruma spre performanta intr-un mod responsabil, dezvoltand acest sport prin bune practici, protejand natura si mediul inconjurator. Partenerul oficial: Shopping City Sibiu. Parteneri eveniment: COSMOTE si Automobile Bavaria - importator Husqvarna Motorcycles. Mai multe detalii despre eveniment pe site-ul www.hecs.ro sau pagina de facebook www.facebook.com/endurosibiu
Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Moto DATA PUBLICĂRII: 5 Iulie 2012