Motocicleta-platforma este gata sa-ti ridice masina!

Motocicleta-platforma este gata sa-ti ridice masina!
Faima marcii Honda a fost mereu data de fiabilitate si tehnologie avansata. Se pare ca nici motocicletele care poarta sigla aripioarei japoneze nu stau mai rau. Tocmai de aceea, o companie din Suedia a pus la punct o flota de motociclete Honda Goldwing menite sa tracteze masinile. Interesant, nu?
Distribuie pe Facebook

O companie suedeza numita Coming Through este creatoarea unui kit special destinat modelului Honda Goldwing. Cu acest kit poti transforma o motocicleta de croaziera intr-un veritabil vehicul de tractare. Goldwing 1800 se transforma astfel in The Retriever, o masinarie care poate tracta nu mai putin de 3 tone. Nu-i rau deloc pentru o motocicleta care are tractiune pe o singura roata! Si daca simti ca ai nevoie de ajutor mai serios, firma iti pune la dispozitie si un troliu pentru lucrarile "mai murdare". Singurul dezavantaj al unei Honde cu kitul de tractare montat este ca nu poate merge cu o viteza mai mare de 32 km/h atunci cand tracteaza o masina. Asta este, trebuie un compromis. In rest, de partea avantajelor, se numara un consum redus, mentenanta ieftina si o mai buna miscare in trafic, adica poti ajunge mai usor in locurile solicitate.

Motocicleta-platforma este gata sa-ti ridice masina!

Sa speram ca le vin si edililor nostri idei bune cu aceasta motocicleta care tracteaza masinile. Poate mai scadem costurile pe care le implica remorcarea unei masini dintr-o zona nepermisa si in loc sa platim 700 de lei la sectorul 2 pentru recuperarea masinii, vom plati jumatate din suma. E doar o idee, care pe langa un cost mai mic aduce si o poluare mai redusa, fata de platformele de mare tonaj cu care lucreaza acum firmele din Bucuresti.

Chiar daca va ramane la stadiul de idee in Romania, trebuie sa recunoastem ca este ceva inedit!

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (9) Poze Honda Goldwing
mai multe
Publicat în categoria: Moto DATA PUBLICĂRII: 22 Septembrie 2010