Performerii DUNLOP ROSBK 2012, premianti de gala

Performerii DUNLOP ROSBK 2012, premianti de gala
Ionut Mistode, Catalin Cazacu, Daniel Vargolici, Petre Pop, Cosmin Costescu, Vladislav Dimitrov, cei mai buni 6 rookies din GPRacer Rookies Cup, s.a. au fost, ieri, medaliati pentru performantele lor sportive deosebite, realizate in sezonul 2012 al cupei FRM Dunlop Romanian Superbike.
Distribuie pe Facebook
Cei mai buni piloti ai singurei competitii de viteza din Romania, care se desfasoara pe circuite profesioniste omologate international, au venit ieri, 22 noiembrie a.c., pe scena Galei Campionilor DUNLOP Romanian Superbike pentru a-si primi onorurile pentru performantele lor sportive deosebite.
Organizata in Bucuresti, Gala Campionilor DUNLOP RoSBK a adus din nou la rampa pilotii de motocliclism viteza profesionisti, atat din tara cat si de peste hotare, pentru a celebra performanta sportiva la cel mai inalt nivel.
Dupa un sezon plin de suspans, in care campionul de anul trecut al clasei 600cc, Catalin Cazacu, desi intrat ca debutant in competitia de la clasa mare 1000cc, a deschis direct lupta pentru titlul clasei, intr-o confruntare de zile mari cu veteranul Ionut Mistode, care a obtinut astfel cel de-al cincilea titlu consecutiv suprem in aceasta competitie. Tripleta campioana a clasei regina Superbike 1000cc, care il conserva pe Mistode si in acest sezon in postura de lider absolut, a completat podiumul cu pilotul echipei AMCKart Racing Team, Daniel Vargolici.
Nu lipsita de incidente, disputa pentru titlul clasei Supersport 600cc a fost transata in a doua parte a sezonului in favoarea pilotului Petre Pop, care s-a impus cu un numar impresionant de puncte in fata urmaritorilor sai. Dupa atacul clar la titlul sezonului, dat in primele etape ale competitiei din acest an, Cosmin Costescu a urcat pe pozitia secunda a acestui podium completat de un stranier, pilotul bulgar Vladislav Dimitrov.
In 2012, competitia DUNLOP Romanian Superbike a devenit cupa recunoscuta FRM, a programat 8 etape in calendarul competitional in loc de doar 6 si a generat o competitie 100% pentru debutanti si incepatori: GP Racer Rookies CUP, cu cele doua clase de 1000cc si 600cc premiate separat. In cadrul Galei Campionilor DUNLOP RoSBK 2012, cei mai buni 6 rookies, trei de la clasa 1000cc si trei de la clasa 600cc, au fost premiati printre performerii RoSBK, dupa cum urmeaza: Mitica Calaigiu, castigator al clasei 600cc, urmat de Alexandru Burac si Catalin Manea, si George Negrea, castigator al clasei 1000cc, urmat de Novoceanu Andrei si Manea Andrei.
Pe scena Galei Campionilor DUNLOP Romanian Superbike 2012 au mai urcat:
Andrei Enescu - locul IV, clasa 1000cc
Eduard Alexandrescu - locul V, clasa 1000cc
Marian Zaharia - locul VI, clasa 1000cc
Iulian Soros - locul VII, clasa 1000cc
Kalin Kulev - locul VIII, clasa 1000cc
Barda Gal - locul IX, clasa 1000cc
Stefan Popescu - locul X, clasa 1000cc
Boian Bonchev - locul IV, clasa 600cc
Octavian Negrea - locul V, clasa 600cc
Aron Romocea - locul VI, clasa 600cc
Eduard Socaci - locul VII, clasa 600cc
Calin Florin - locul VIII, clasa 600cc
Victor Nemes - locul IX, clasa 600cc
si Adrian Teodorescu - locul X, clasa 600cc.
Cupa DUNLOP Romanian Superbike 2012 a debutat in a doua jumatate a lunii martie a anului curent si s-a desfasurat in opt etape pe circuitele internationale de la Serres, Hungaroring, Pannoniaring, Slovakiaring si Brno. Pentru sezonul 2013, cupa de motociclism viteza DUNLOP RoSBK programeaza desfasurarea unei etape si pe circuitul MotorPark din Romania.
Pentru mai multe informatii despre aceasta competitie organizata cu sprijinul Goodyear Dunlop Tires Romania, vizitati www.rosbk.ro sau pagina de Facebook Dunlop Racing Info Romania.
Distribuie pe Facebook
mai multe