Prezente feminine incendiare, prezente la Gala Dunlop RoSBK

Prezente feminine incendiare, prezente la Gala Dunlop RoSBK
Andreea Necula si Alina Bunica, recunoscute ca pilot de raliuri in campionatele interne de profil, au premiat cei mai buni 10 piloti ai claselor Superbike 1000cc si, respectiv, Supersport 600cc in cadrul Galei Campionilor Dunlop Romanian Superbike 2012.
Distribuie pe Facebook
Gala Campionilor Dunlop Romanian Superbike 2012, organizata ieri in Bucuresti, a fost animata de doua prezente incendiare ale motorsportului romanesc: Andreea Necula si Alina Bunica. Recunoscute ca pilot de raliu legitimate FRAS, cele doua dive ale competitiilor pe patru roti din Romania sunt totodata cunoscute si ca prezentatoare ale unor emisiuni de profil: Academia de Test si, respectiv, Ro Motorsport.
Cei mai buni 10 piloti ai clasei Supersport 600cc din cadrul cupei DUNLOP Romanian Superbike 2012 au primit medaliile din mainile care conduc unele dintre masinile ce fac performanta in Campionatul National de Raliuri Dunlop, Alina Bunica. Cu performante deosebite in competitiile interne de karting, viteza in coasta si raliuri, Alina Bunica s-a remarcat in urma cu mai bine de 8 ani in postura de Vice-Campion National la Karting. In 2007 a debutat in raliuri, terminand sezonul in postura de Vice-Campion National la Debutanti. "Motorsportul inseamna pentru mine in primul rand competitia cu propria persoana si cu propriile puteri. O confruntare permanenta pentru a deveni mereu mai bun. In al doilea rand, este o confruntare cu ceilalti. Ma bucur ca sunt una dintre pasionatele acestui sport si ca il traiesc pana in maduva oaselor. Felicit campionii Dunlop Romanian Superbike 2012 si ii admir pentru pasiunea si devotamentul de care dau dovada", a marturisit Alina Bunica, pilot in cadrul CNRD.
La randul sau, omul de televiziune Andreea Necula, cunoscuta si ca cea mai sexy pilot de raliuri, a inmanat medaliile celor mai buni 10 piloti de la clasa regina Superbike 1000cc. Andreea Necula a debutat in Campionatul National de Viteza in Coasta Dunlop in 2007, pilotand un Renault Megane Coupe. A fost pe podium in majoritatea etapelor si a dat o noua infatisare performantei in motorsport. "Pentru mine motorsportul incepe ca o educatie care te formeaza, fiind in acelasi timp o pasiune care se poate transforma intr-un sport de elita sau poate ramane doar un hobby in functie de bugetul pe care il are fiecare. Sunt foarte incantata sa fiu alaturi de performerii Dunlop Romanian Superbike. Sunt oameni pe care ii respect pentru ca au parte de un pic mai multa adrenalina decat noi cei care alergam pe patru roti", a marturisit Andreea Necula, pilot CNVCD.
Performerii DUNLOP Romanian Superbike 2012 medaliati sunt:
Ionut Mistode - Campion National Superbike
Catalin Cazacu - Vice-Campion Superbike
Daniel Vargolici - locul III, clasa 1000cc
Andrei Enescu - locul IV, clasa 1000cc
Eduard Alexandrescu - locul V, clasa 1000cc
Marian Zaharia - locul VI, clasa 1000cc
Iulian Soros - locul VII, clasa 1000cc
Kalin Kulev - locul VIII, clasa 1000cc
Barda Gal - locul IX, clasa 1000cc
Stefan Popescu - locul X, clasa 1000cc
Petre Pop - Campion National Supersport
Cosmin Costescu - Vice-Campion Supersport
Vladimir Dimitrov - locul III, clasa 600cc
Boian Bonchev - locul IV, clasa 600cc
Octavian Negrea - locul V, clasa 600cc
Aron Romocea - locul VI, clasa 600cc
Eduard Socaci - locul VII, clasa 600cc
Calin Florin - locul VIII, clasa 600cc
Victor Nemes - locul IX, clasa 600cc
si Adrian Teodorescu - locul X, clasa 600cc.
Cupa DUNLOP Romanian Superbike 2012 a debutat in a doua jumatate a lunii martie a anului curent si s-a desfasurat in opt etape pe circuitele internationale de la Serres, Hungaroring, Pannoniaring, Slovakiaring si Brno. Pentru sezonul 2013, cupa de motociclism viteza DUNLOP RoSBK, programeaza desfasurarea unei etape si pe circuitul MotorPark din Romania.

Pentru mai multe informatii despre aceasta competitie organizata cu sprijinul Goodyear Dunlop Tires Romania, vizitati www.rosbk.ro sau pagina de Facebook Dunlop Racing Info Romania.

Distribuie pe Facebook
mai multe