Red Bull X-Fighters World Tour 2009

Red Bull X-Fighters World Tour 2009
La Calgary (Canada) a avut loc weekend-ul trecut a doua etapa a Campionatului Red Bull X-Fighters World Tour 2009. In cadrul evenimentului la care au participat 21.000 de spectatori, riderii s-au dat in spectacol executand trick-uri dintre cele mai nebunesti.
Distribuie pe Facebook

Castigatorul a fost desemnat australianul Robbie Maddison cu 100 de puncte acumulate. Acesta are numai 28 de ani iar motocicleta din dotare peste 100 de kilograme. In urma clasarii pe prima pozitie, Robbie a urcat pe locul trei in clasamentul general.

Japonezul Eigo Sato, liderul clasamentului la general, a ocupat locul 2 cu 80 de puncte, iar Mat Rebeaud (Suedia) s-a clasat pe pozitia a treia cu 65 de puncte. Eroul local Jeff Fehr a terminat pe locul 9 cu 20 de puncte. Levi Sherwood, cunoscut si sub numele de baiatul de cauciuc a performat destul de dezamagitor in cea de-a doua etapa. Motocicleta nu l-a ajutat prea tare, ba chiar am putea spune ca l-a dezavantajat, insa inca este in carti, pentru ca la general, Levi ocupa pozitia a doua, cu 130 de puncte, cu acelasi numar de puncte ca si Mat Rebeaud.

Levi Sherwood a fost surpriza primei etape a sezonului 2009 Red Bull X-Fighters, desfasurat in Mexico City. La numai 17 ani, acesta a fost desemnat castigatorul etapei in fata a peste 40.000 de spectatori prezenti intr-o arena de corida din capitala mexicana.  Pe locul 1 ramane Eigo Sato cu 160 de puncte.


Red Bull X-Fighters World Tour este genul de eveniment la care oamenii vin pentru spectacol, insa cu greu se pot uita duelurile dintre elvetianul Mat Rebeaud si americanul Jeremy Stenberg, dar si incredibilele back flips-uri. Inca de la inceputurile Red Bull X-Fighters World Tour in 2007, spectatorii au fost martorii unei lupte cu taurii, in Mexico City si Madrid, au coborat intr-o cariera la Wuppertal si au dansat pe Sambadromul din Rio de Janeiro.







Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (21) Poze Red Bull X-Fighters World Tour 2009
mai multe
Publicat în categoria: Moto DATA PUBLICĂRII: 2 Iunie 2009