Triumph StreetTriple 2012 - un naked cu ochi de sarpe

Triumph StreetTriple 2012 - un naked cu ochi de sarpe
Daca modelul anuntat pentru 2011 se prezenta ca o motocicleta ciudata, cu un far complet nou si un cadru nebunatic din aluminiu, iata ca asteptarile pentru modelul 2012 au fost depasite. Ambele variante, si cea de 1050 cc si cea de 675 cc au primit un look nou, agresiv, cu doua faruri care parca iti baga frica in oase... Acesta este noul Street Triple 2012.
Distribuie pe Facebook

Acestea sunt primele imagini oficiale cu noul Triumph Street Triple, model ce va fi lansat la finalul acestui an, dar care se va vinde fiind un model 2012. Motocicleta este prezentata aici in ambele variante, in Street Triple si Street Triple R, imediat ce aceste doua modele au fost prezentate public intr-un magazin Triumph din Paris.

Triumph StreetTriple 2012 - un naked cu ochi de sarpe Triumph StreetTriple 2012 - un naked cu ochi de sarpe

Chiar daca Triumph Street Triple aduce la prima vedere doar cu un upgrade cosmetic la modelul britanic, se pare ca exista modificari majore si pe partea mecanica. Motocicleta noua are 106 cp, fiind mai puternica decat generatia veche. In plus, noul model imprumuta de la varianta Street Triple R ghidonul de aluminiu. In afara de far si ghidon, este cam greu sa vezi alte diferente fata de generatia anterioara, cu exceptia capacului de la motor. Adica este un joc de: afla cele 10 diferente!

Triumph StreetTriple 2012 - un naked cu ochi de sarpe

Motocicleta abia prezentata mai are si un logo stilizat al marcii Triumph, pozitionat pe rezervor, asa cum regasim si la modelul Triumph Daytona 675R. Clientii pot alege dintre culorile alb, negru si violet pentru Street Triple, si rosu, alb sau negru cu jante aurii, pentru varianta Street Triple R.

Pretul acestor doua modele de Triumph inca nu este facut public de catre companie, insa este de asteptat ca in luna aprilie sa aflam si cat trebuie sa plateasca un iubitor de motocicleta naked ce poarta o sigla de renume.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (13) Poze Triumph StreetTriple 2012 - un naked cu ochi de sarpe
mai multe
Publicat în categoria: Moto DATA PUBLICĂRII: 29 Martie 2011