Tuning Moto: Kahn Design adauga un plus de stil motocicletei Lauge Jensen

Tuning Moto: Kahn Design adauga un plus de stil motocicletei Lauge Jensen
  • Kahn Design a pregatit o serie de zece exemplare Lauge Jensen
  • Motocicleta daneza se bucura de numeroase imbunatatiri vizuale
  • Partea tehnica, inclusiv motorul V2, a scapat complet neatinsa
Distribuie pe Facebook

Dupa ce au stabilit noi standarde in industria styling-ului auto, britanicii de la Kahn Design se pregatesc sa dea curs unei noi provocari: motocicletele custom.

Aston Martin DB9, Bentley Continental GT, Bugatti Veyron, Ferrari Four, Lamborghini Aventador LP700-4, Porsche Panamera si chiar Rolls-Royce Phantom. Ce au toate aceste automobile in comun? Ei bine, mai devreme sau mai tarziu, majoritatea reprezentantilor de seama ai segmentului auto de lux au servit drept "cobai" pentru creionarea unora dintre cele mai emotionante tuninguri - atat exterioare, cat si interioare, vazute vreodata.

Drept umare, dupa ce au reusit sa stabileasca noi standarde in industria styling-ului dedicat industriei autoturismelor, specialistii Kahn Design si-au indreptat atentia catre o noua provocare, si anume motocicletele custom. Un prim pas in acest sens a fost facut deja, celebra companie britanica anuntand zilele acestea o serie speciala de zece exemplare Lauge Jensen usor modificate, ce aduc in prim plan cateva detalii sinonime cu exclusivitatea.

Lauge Jensen by Kahn Design

Lauge Jensen by Kahn DesignLauge Jensen by Kahn Design

Altfel spus, motocicleta daneza iese acum in evidenta printr-o combinatie exterioara de negru, respectiv negru mat, contrastata puternic atat de numeroasele accente cromate, cat si de blocurile optice "accesorizate" cu o tenta galbena, respectiv portocalie. De asemenea, nu lipsesc din meniu nici pedalele sport sau instrumentele de bord restilizate, atingerea finala fiind adusa in cele din urma de saua imbracata intr-o piele cu cusaturi realizate sub forma de carouri.

La fel ca si in cazul automobilelor care au facut o vizita atelierului de tuning al britanicilor de la Project Kahn, modelul Lauge Jensen nu a suferit nici un fel de imbunatatire de ordin tehnic. Nu ca ar fi avut nevoie, impresionanta motocicleta daneza, construita manual, bucurandu-se de prezenta unui motor cu doi cilindri in V, capabil sa ofere o vitzea maxima de peste 250 de kilometri pe ora. Asta pe langa acceleratia de la 0 la 100 km/h in mai putin de patru secunde.

Lauge Jensen by Kahn Design

Lauge Jensen by Kahn DesignLauge Jensen by Kahn Design

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (9) Poze Lauge Jensen by Kahn Design
mai multe
Publicat în categoria: Moto DATA PUBLICĂRII: 8 Aprilie 2014