Adrian Moraru si Danut Hatigan - Lancer Evo pentru 2010!

Adrian Moraru si Danut Hatigan - Lancer Evo pentru 2010!
Adrian Moraru a pregatit pentru noul sezon o masina Mitsubishi Lancer Evo VIII cu care va concura in Campionatul National de Raliuri la grupa H, avandu-l ca navigator pe Danut Hatigan, un copilot cu multa experienta si alaturi de care isi propune clasarea intre primii 10 in clasamentul general.
Distribuie pe Facebook

Foarte entuziast, Adrian Moraru recunoaste ca prima etapa va fi una de acomodare, atat cu masina cat si cu Danut. "Suntem pregatiti de start din toate punctele de vedere, logistic, fizic si psihic. Echipa tehnica este bine pregatita, iar eu sunt sigur ca alaturi de Danut, care are multa experienta, vom reusi sa punctam in fiecare cursa. Ne vom stradui sa obtinem rezultate maxime si sa formam o echipa buna", spune el.

 "De asemenea, voi participa si la cateva etape ale Campionatului National de Viteza in Coasta si la cateva etape in Ungaria pentru a parcurge cat mai multi kilometri la volanul masinii care este total diferita fata de cea din sezonul precedent, dar si pentru a-i face vazuti pe cei care ne sunt alaturi. Inchei prin a le multumi sponsorilor: Confort S.A., Izometal, Magelan, Brighthouse, TVT 89, Full Print Banat, Conar Arad, cu un deosebit respect d-lui Caraiman Lucian, care a fost alaturi de mine pe toate planurile, echipei de asistenta de la Dogtuning, prietenilor si familiei pentru sustinere", completeaza Adrian Moraru.

Distribuie pe Facebook
mai multe