In 2010, Alex Filip 'joaca' la Dinamo

In 2010, Alex Filip 'joaca' la Dinamo
Alex Filip a primit tricoul cu numarul 79 de la Marius Niculae, Gabriel Torje si Andrei Cristea si va „juca” anul acesta pentru Dinamo in Campionatul National de Raliuri.
Distribuie pe Facebook
Cu doar trei zile inaintea primei etape din Campionatul National de Raliuri, Alex Filip a fost „confirmat” oficial in lotul Dinamo. „Daca o sa am loc in echipa de fotbal, mi-ar placea sa joc atacant”, a spus Alex Filip, dupa ce a primit tricoul cu numarul 79 de la Marius Niculae, Gabriel Torje si Andrei Cristea.

In 2010, Alex Filip 'joaca' la Dinamo

La randul lor, fotbalistii de la FC Dinamo au primit o pereche de manusi de curse si invitatia oficiala de a devenit copilotii lui Alex Filip si chiar de a pilota modelul Citroen C2 R2 la Sibiu Rally Show. „Sper sa le placa si lor acest sport, cel putin la fel de mult precum imni place mie fotbalul. Sunt sigur ca se pot descurca foarte bine ca si copiloti si chiar ca si piloti pentru ca sunt sportivi profesionisti si pot face fata mai usor oricaror provocari”, a mai spus Alex Filip, care va lua startul in acest sezon cu un Citroen C2 R2 la grupa A in Campionatul National de Raliuri.

In 2010, Alex Filip 'joaca' la Dinamo


Raliul Brasovului, prima provocare pentru echipajul Alex Filip/Bogdan Iancu, va incepe vineri, 16 aprilie, la ora 17:30 cu super speciala din centrul orasului Brasov. Sambata, 17 aprilie, sunt programati 44,5 kilometri impartiti in 6 probe speciale, iar duminica, 18 aprilie, inca 55,9 kilometri impartiti in doua probe speciale. „Raliul Brasovului este o etapa clasica din calendar. Anul trecut nu am luat startul aici din motive financiare si acest lucru probabil ca ne-a costat titlul national la grupa A. Sper sa incep sezonul 2010 cu o victorie, iar la finalul sezonului sa terminam pe primul loc in clasamentul general al grupei A”, a adaugat Alex Filip.

In 2010, Alex Filip 'joaca' la Dinamo

Actiunea „Race and Help”, initiata de echipajul 79 in sezonul 2009, va continua si anul acesta. Pentru fiecare kilometru de proba speciala parcurs, sponsorii echipajului Alex Filip/Bogdan Iancu, vor dona cate 5 Euro pentru Fundatia Hospice „Casa Sperantei” Brasov. „Sunt foarte fericit ca toti sponsorii nostri au decis sa se implice si anul acesta in proiectul „Race and Help” prin care incercam sa stangem cat mai multi bani pentru Fundatia Hospice „Casa Sperantei” Brasov. Michelin Romania va dona suma stransa la Brasov, iar la fiecare etapa unul dintre sponsorii nostri va face acelasi lucru”, a mai spus Alex Filip.


In 2010, Alex Filip 'joaca' la Dinamo


In 2010, echipajul Alex Filip/Bogdan Iancu este sustinut de: Orange Romania, Michelin, Computerland, Citroën Romania, Radcom, Coza Advertising, Cefin, Converse si Colina Motors.



Credit foto: Rally Art


Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (7) Poze In 2010, Alex Filip joaca la Dinamo
mai multe
Publicat în categoria: MotorSport DATA PUBLICĂRII: 13 Aprilie 2010