A fost construit pentru munte, dar s-a mutat la oras. Off-roader-ul dupa care intorci capul fara sa realizezi

A fost construit pentru munte, dar s-a mutat la oras. Off-roader-ul dupa care intorci capul fara sa realizezi
  • Cel mai nou tuning destinat actualului Jeep Wrangler vine de la Chelsea Truck Company
  • Specialistii britanici au pregatit numeroase imbunatatiri la nivel de interior si exterior
  • Costul automobilului complet porneste de la 49.999, respectiv 51.999 de lire sterline
Distribuie pe Facebook

Ultimul proiect al Chelsea Truck Company porneste de la un banal Jeep Wrangler si se incheie cu... un off-roader construit parca special pentru a atrage privirile londonezilor.

Lansat pentru a celebra cele sapte decenii si jumatate trecute de la aparitia marcii, noul Wrangler 75th Anniversary Edition reprezinta visul oricarui fan inrait al modelelor Jeep.

In schimb, adeptii unui stil unic isi vor indrepta intreaga atentie catre versiunea britanicilor de la Chelsea Truck Company, creata pentru a frange inimi si intoarce capete indiferent de locul vizitat.

Ce este atat de special la automobilul in cauza? Ei bine, in primul si in primul rand, meniul exterior compus dintr-o capota ventilata a motorului si aripi laterale proeminente.

Jeep Wrangler de la Chelsea Truck Company

Avem apoi blocurile optice cu tenta fumurie sau evacuarea cu patru tevi de esapament, propunerea britancilor de la Chelsea Truck Company incheindu-se cu jantele din aliaj pe 17 inch.

Sau, mai corect spus, incheindu-se pana la deschiderea portierei, acelasi Jeep Wrangler trecut prin mainile tunerului anterior amintit impresionand inclusiv la nivel de interior.

Prin insertii de piele fina si partial perforata, oferite alaturi de cusaturi contrastante si detalii realizate sub forma de fagure - plus, bineinteles, o larga paleta de culori ca toata lumea sa fie multumita.

Jeep Wrangler de la Chelsea Truck Company

Jeep Wrangler de la Chelsea Truck Company

Despre motorizarile ascunde sub capota nu avem nimic nou de spus, de propulsia versiunii Chelsea Truck Company ocupandu-se aceleasi unitati precum in cazul variantei standard.

Traducerea? Ei bine, si in cazul de fata exista posibilitatea de a se opta pentru un benzinar de 3.6 litri si aproximativ 280 de cai putere sau un turbodiesel de 2.8 litri si circa 172 de kilometri pe ora.

La final, tinem sa precizam pentru persoanele interesate de acest Jeep Wrangler ca preturile de pornire se invart intre 49.999 si 51.999 lire sterline, in functie de tipul caroseriei.

Jeep Wrangler de la Chelsea Truck Company

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (9) Poze Jeep Wrangler de la Chelsea Truck Company
mai multe