Am trait s-o vedem si p-asta. Niste americani au pus NOS pe un off-roader!

Am trait s-o vedem si p-asta. Niste americani au pus NOS pe un off-roader!
  • Rockstar aduce la SEMA un off-roader cu NOS
  • Exemplarul cu pricina dispune si de suspensii speciale
  • Jantele vin cu anvelope de 37 de inch
Distribuie pe Facebook

Iti mai aduci aminte cand iti spuneam de cel mai mare salonul de tuning al planetei si cum debutul sau se apropie cu pasi repezi? Ei bine, acesta-i si motivul pentru care astazi avem de facut cunostinta cu probabil... singurul off-roader echipat cu un sistem de injectie cu oxid de azot.

Dupa mai bine de o saptamana si jumatate in care a fost vizitata de cunoscatori si curiosi deopotriva, editia din acest an a evenimentului Mondial de l'Automobile se pregateste sa isi traga obloanele si inchida portile.

Urmeaza insa un nou motiv de bucurie pentru pasionatii de masini din lumea intreaga, ziua de 1 noiembrie marcand debutul celui mai mare salon de tuning al planetei, in speta SEMA Show.

O alta veste buna consta in faptul ca firmele participante nu asteapta deschiderea propriu-zisa a respectivei expozitii auto pentru a dezvalui primele informatii oficiale ale proiectelor pregatite. Ba dimpotriva.

Asa am reusit sa aflam si de acest Hyundai Santa Fe modificat de Rockstar Performance Garage, a carei principala atractie o reprezinta de departe... motorizarea ascunsa sub capota.

Nu din cauza ca un off-roader cu propulsor V6 nu s-ar mai fi vazut pana acum, ci pentru ca unitatea de 3.3 litri prezenta la datorie a primit atat o admisie AEM, cat si un sistem de evacuare de la Magnaflow.

Plus, cea mai mare surpriza dintre toate, injectie cu oxid de azot. Ramane inca un mister, din pacate, modul in care a evoluat puterea de 290 CP pe care o livreaza masina in standard.

Cert este ca lista cu modificari continua in cazul acestui Hyundai Santa Fe pregatit de Rockstar Performance Garage cu suspensia, respectiv rotile proiectate special pentru... plimbarile off-road, bineinteles.

Intr-un final, impresionantul proiect de tuning pregatit pentru editia din acest an a evenimentului SEMA Show anunta si un troliu Warn, spoilere Rock sau LED-uri Bulldog.

Jantele pe 17 inch poarta semnatura specialistilor KMC si ascund sub multiplele spite din aliaj etriere cu sase, respectiv patru pistoane - fata / spate. Cat despre camuflajul de la nivelul caroseriei... se observa de la sine.

Hyundai Santa Fe de la Rockstar

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Off-road DATA PUBLICĂRII: 12 Octombrie 2016