Din '79 pana azi: Aici sunt testate in off-road toate G-CLASS-urile care ies pe poarta uzinei

Din '79 pana azi: Aici sunt testate in off-road toate G-CLASS-urile care ies pe poarta uzinei
  • Aici sunt testate in off-road toate G-Class-urile
  • Celebrul youtuber Shmee150 si-a comandat un G63 de ultima generatie
Distribuie pe Facebook

Celebrul youtuber Shmee150 si-a comandat un Mercedes-Benz G-Class de ultima generatie si a avut ocazia sa viziteze uzina Magna Steyr din Austria. Totodata, britanicul s-a aventurat si in off-road pe celebrul munte Schockl.

Shmee150 este unul dintre cei mai populari vloggeri auto din lume, canalul sau de Youtube avand in prezent 1.7 milioane de abonati. Pe numele sau real Tim, acesta are cateva masini impresionante in garajul personal, printre ele un Ford GT si un McLaren Senna.

Britanicul si-a comandat cu ceva timp in urma un Mercedes-AMG G63 de ultima generatie si acum a avut ocazia sa viziteze uzina Magna Steyr din Austria, acolo unde este asamblat legendarul off-roader, si sa-si vada masina pe linia de asamblare.

Totodata, vloggerul a fost dus pe celebrul traseu de pe muntele Schockl, acolo unde Mercedes testeaza in off-road, inca de la inceputurile acestui model, fiecare G-Class care iese pe poarta fabricii. Daca vrei sa sari direct la partea asta, da play clipului video de mai jos de la minutul 10:22.

Distribuie pe Facebook
mai multe