Este un off-roader prin excelenta. VIDEO cu noul Range Rover Velar pe teren accidentat

Este un off-roader prin excelenta. VIDEO cu noul Range Rover Velar pe teren accidentat
  • Noul Velar se descurca bine in off-road
  • Umple golul dintre Range Rover Evoque si Sport
  • Nu are diferentiale blocabile
Distribuie pe Facebook

Noul Range Rover Velar a demonstrat ca se descurca excelent in off-road, chiar daca inginerii nu l-au dezvoltat cu acest lucru in gand. Acesta este unul dintre cele mai sofisticate si rafinate modele dezvoltate vreodata de brand-ul britanic.

Pentru a ramane competitivi, birtanicii de la Land Rover au fost nevoiti sa se adapteze pietei. Astfel, de la vehiculele destinate exclusiv terenurilor accidentate, brand-ul din Coventry a trecut la SUV-uri rafinate, care pun in primul rand accentul pe sportivitate si pe tehnologie de ultima ora.

In aceasta ultima categorie intra Range Rover-ul Sport, "micutul" Evoque sau noul Velar, care vine sa umple golul dintre cele doua modele. Din oferta acestuia nu lipsesc butoanele tactile, display-urile inteligente si finisajele intalnite de obicei pe modelele premium.

In ciuda acestor dotari, noul SUV al britanicilor nu si-a pierdut pofta de off-road, lucru demonstrat si de acest test, pus la punct de americanii de la The Fast Lane Car. Masina a escaladat stancile fara nicio problema, chiar si in lipsa unor diferentiale blocabile, de care dispune spre exemplu Mercedes-ul G-Class.

Distribuie pe Facebook
mai multe