Murdar din cap pana in picioare de noroi. Asa ii sta cel mai bine noului NAVARA AT32, disponibil in Europa

Murdar din cap pana in picioare de noroi. Asa ii sta cel mai bine noului NAVARA AT32, disponibil in Europa
  • Nissan a lansat cel mai capabil Navara de pana acum
  • A fost dezvoltat impreuna cu Arctic Trucks
  • Este vandut exclusiv pe piata din Europa
Distribuie pe Facebook

Constructorul japonez de automobile a lansat cel mai capabil Navara de pana acum. Botezat AT32, acesta este dezvoltat impreuna cu islandezii de la Arctic Trucks si va fi comercializat exclusiv pe pietele europene.

Alaturi de Toyota Hilux si Mitsubishi-ul L200, Nissan-ul Navara este un etalon in segmentul camionetelor. Nu degeaba au ales nemtii de la Mercedes-Benz sa dezvolte primul pick-up premium al lumii, noul Clasa X, pe arhitectura modelului nipon.

Nissan Navara AT32

Insa revenind la Navara, pe langa utilitate si fiabilitate, acesta este cunoscut si pentru capabilitatile pe care le are in off-road. Nissan a vrut sa scoata si mai mult in evidenta aceasta ultima calitate, tocmai de aceea a lansat acum versiunea Navara AT32, dezvoltata impreuna cu islandezii de la Arctic Trucks.

Nissan Navara AT32

Pentru a putea trece peste orice obstacol, suspensia a fost ridicata cu 20 de milimetri, astfel ca garda la sol a crescut la 243 de milimetri. Jantele cu diametrul de 17 inch vin incaltate cu anvelope speciale de 32 de inch, iar filtrul de aer de tip "snorkel" montat pe stalpul A ii permite camionetei sa traverse vaduri cu adancimi de pana la 800 de milimetri.

Nissan Navara AT32

Noul Nissan Navara AT32 are un unghi de atac de 35 de grade si unul de degajare de 24 de grade, iar toate piesele importante sunt protejate cu scuturi pe dedesubt.

Nissan Navara AT32

In plus, camioneta japoneza poate fi dotata si cu un diferential fata blocabil care lucreaza impreuna cu sistemele Hill Start Assist si Descent Control cu care vine masina inca din standard.

Nissan Navara AT32

"Nissan-ul Navara AT32 este cel mai capabil Navara pe care l-am vandut vreodata. Amestecul de abilitati in off-road si componente exterioare imbunatatite va atrage un nou public format atat din profesionisti cat si din amatori de off-road," sustine Ken Ramirez, vice presedinte Nissan Europa.

Nissan Navara AT32

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (6) Poze Nissan Navara AT32
mai multe
Publicat în categoria: Off-road DATA PUBLICĂRII: 8 Iunie 2018