Noul Mercedes GLS "topaie" pentru a iesi din situatiile dificile. VIDEO ca sa te convingi si singur

Noul Mercedes GLS "topaie" pentru a iesi din situatiile dificile. VIDEO ca sa te convingi si singur
  • Doua moduri pentru rularea pe teren accidentat
  • Tehnologie E-Active Body Control preluata de la GLE
  • Suspensie Airmatic oferita in standard
Distribuie pe Facebook

Noua generatie Mercedes-Benz GLS este echipata cu o gama larga de sisteme care ajuta SUV-ul german sa treaca peste orice obstacol pe teren accidentat. Clipul video de mai jos ne arata cum se descurca in desert.

Chiar daca il vom vedea mai des prin parcarile hotelurilor sau cluburilor de fite, Mercedes-ul GLS are tot ce ii trebuie pentru a se descurca admirabil si in off-road.

Trecand peste garda generoasa la sol, SUV-ul german vine echipat in standard cu o suspensie Airmatic insa optional clientii pot opta si pentru tehnologia E-Active Body Control, care a debutat odata cu noul GLE.

Sistemul vine impreuna cu functiile Road Surface Scan si Curve si, pe scurt, analizeaza starea suprafetei de rulare cu ajutorul camerelor video si actioneaza inainte ca masina sa intalneasca o groapa, sau orice alt obstacol, si in anumite situatii inclina masina spre interiorul virajului.

Cel de la volan are la dispozitie sase moduri de condus, dintre care doua pentru teren accidentat. Pentru nisip si conditii off-road usoare exista modul "Offroad" iar pentru conditii dificile ai la indemana modul "Offroad+".

Vezi in clipul video de mai jos cum functioneaza impreuna toate aceste sisteme pentru a scoate noul Mercedes GLS din situatii dificile.

Distribuie pe Facebook
mai multe