Pare greu de crezut, insa o astfel de masina chiar exista. Povestea celui mai urat Mercedes din lume

Pare greu de crezut, insa o astfel de masina chiar exista. Povestea celui mai urat Mercedes din lume
  • Mercedes ne readuce aminte de vechiul sau AMG 280 GE 5.6 Sport
  • Off-roader-ul german are fata unul S-Class din acele vremuri
  • Sub capota se regaseste o motorizare V8 de 5.6 litri
Distribuie pe Facebook

In timp ce gama actuala a companiei germane impresioneaza prin design-ul "din dotare", ei bine... vechiul AMG 280 GE 5.6 Sport dezamageste din plin la acest capitol.

Cei aflati zilele acestea in cautarea unui SUV au doar motive de bucurie, oferta producatorilor auto din lumea intreaga explodand din acest punct de vedere in ultima perioada de timp.

De fapt, daca vei sta sa iei si sa studiezi fiecare marca in parte, vei descoperi ca numai Mercedes ofera la momentul actual... ei bine, nici mai mult, nici mai putin de sapte astfel de optiuni.

Producatorul auto din Stuttgart nu a fost insa ales in mod intamplator, ci din pricina faptului ca aceasta nu vindea si la sfarsitul anilor '70 un GLS, asa cum se intampla in ziua de astazi.

In cazul in care ar fi facut-o, exista o foarte mare sansa ca urmatorul G-Class - construit la comandat si botezat AMG 280 GE 5.6 Sport, ei bine... sa nu fi vazut niciodata lumina zilei.

Asa, clientul care si-a dorit un G-Class care sa semene cu S-ul acelor vremuri a sfarsit prin a avea unul dintre cele mai urate Mercedes-uri construite vreodata, daca ne intrebi pe noi.

Fireste, nu excludem posibilitatea ca aceasta amestecatura sa le surada unora sau altora, la fel ca si ideea de a conduce o masina cu grila frontala, respectiv jantele aurii.

Lasand insa in urma modul in care arata exemplarul in cauza al off-roader-ului german, ei bine... nu putem decat sa ne bucuram la auzul vestii ca inclusiv propulsia vine de la S-ul acelor vremuri.

Mai exact, sub capota vechiului Mercedes AMG 280 GE 5.6 Sport se regaseste - dupa cum o sugereaza si denumirea sa, o unitate cu opt cilindri in V si capacitate de 5.6 litri.

Mercedes AMG 280 GE 5.6 Sport

Mercedes AMG 280 GE 5.6 Sport

Mercedes AMG 280 GE 5.6 Sport

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Off-road DATA PUBLICĂRII: 26 Septembrie 2016