A cumparat-o acum 32 de ani, dar nu a inmatriculat-o niciodata. Cat cere astazi pe masina in doua portiere

A cumparat-o acum 32 de ani, dar nu a inmatriculat-o niciodata. Cat cere astazi pe masina in doua portiere
  • Un Buick niciodata inmatriculat e de vanzare pe eBay
  • Respectivul Grand National are anul de fabricatie 1987
  • Cea mai mare suma oferita pana acum e de 70.500$
Distribuie pe Facebook

Proprietarul automobilului de origine americana, fabricat in urma cu mai bine de trei decenii, a primit aproape 80 de oferte diferite pana la momentul de fata. Cea mai mare dintre acestea depaseste cu putin 70.000 de dolari.

O noua zi, o noua masina pe placul colectionarilor din intreaga lume. De-aceasta data este vorba despre un Buick Grand National achizitionat acum 32 de ani, insa niciodata inmatriculat.

Si tine minte expresia niciodata inmatriculat: nu de alta dar, chiar si asa, automobilul de origine americana, fabricat in urma cu mai bine de trei decenii, are 1.218 de kilometri in bord.

Aparent, proprietarul respectivului Buick Grand National a scos de mai multe ori pe strazi masina in doua portiere, astfel asigurandu-se ca va functiona in conditii normale si cand o va vinde.

Pentru ca, ne spun jurnalistii publicatiei Fox News, automobilul de origine americana a fost cumparat in speranta ca, intr-o buna zi, va ajunge sa valoreze peste 100.000 de dolari.

Momentul adevarului se apropie cu pasi repezi, licitatia organizata pe celebrul eBay numarand 78 de oferte pentru acest Buick Grand National din 1987, cu o zi si 12 ore inainte de marele final.

Cea mai mare suma pe care colectionarii sunt dispusi sa o plateasca pe automobilul de origine americana, fabricat in urma cu peste trei decenii, se ridica in prezent la 70.500 de dolari.

Un adevarat chilipir comparativ cu nota de plata a unui Buick GNX din acelasi an precum acest Grand National, dar cu doar 13 kilometri in bord: undeva in jurul a 200.000 de dolari.

Revenind la exemplarul din cauzl de fata, automobilul de origine americana, fabricat in urma cu peste trei decenii, nu este singurul pe care Mark a mizat ca va creste in valoare in timp.

Ba dimpotriva: potrivit aceleiasi publicatii Fox News, proprietarul acestui Buick Regal a cumparat 11 astfel de modele, de noi, de care a scapat pe parcursul ultimilor zece ani.

Buick Grand National niciodata inmatriculat

Buick Grand National niciodata inmatriculat

Buick Grand National niciodata inmatriculat

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (21) Poze Buick Grand National niciodata inmatriculat
mai multe
Publicat în categoria: Old School Cars DATA PUBLICĂRII: 12 Martie 2019