A fost candva cel mai ciudat BMW de pe strazi. Criticii i-au spus pantoful de clovn si duba de paine

A fost candva cel mai ciudat BMW de pe strazi. Criticii i-au spus pantoful de clovn si duba de paine
  • A fost candva cel mai ciudat BMW de pe strazi
  • Criticii i-au spus pantoful de clovn si duba de paine
Distribuie pe Facebook

Sub capota, un propulsor cu sase cilindri in linie si o capacitate de trei litri livreaza persoanei de la volan undeva in jurul a 225 de cai. Plus 290 Nm, conform anuntului de vanzare.

Un dealer din regiunea americana Roseville, California isi intampina - zilele acestea, vizitatorii alaturi de un automobil extrem de rar si, totodata, de ciudat. Este vorba - mai precis, despre un Z3 Coupe, vehicul poreclit pantoful de clovn si duba de paine din pricina design-ului de la nivelul caroseriei.

Fabricata in cursul anului 2002 si oferita in schimbul unei sume de 34.250 de dolari, urmatoarea masina se remarca inclusiv prin numarul kilometrilor parcursi pana la momentul de fata. Doar 71.834.

BMW Z3 Coupe de vanzare

BMW Z3 Coupe de vanzare

Lista atractiilor principale continua cu o nuanta exterioara de verde, cunoscuta sub numele de Oxford Green Metallic, acelasi BMW cu trei portiere beneficiind - printre altele, si de un set de jante cu diametrul de 17 inch. Plus o evacuare dubla si trapa pentru plafon - potrivit anuntului de vanzare.

In interior - departe de privirile curiosilor, soferul si pasagerul se vor bucura si de o pereche de scaune incalzite, cu reglare electrica, de instalatie de aer conditionat. Si de difuzoare de la Harman Kardon.

De asemenea, nu lipsesc din cabina - mai mult sau mai putin surprinzator, de la caz la caz, nici tapiteria realizata din piele Nappa de culoarea nucilor, nici ornamentele din lemn. Alte detalii si elemente de mentionat cuprinda si un volan M cu trei spite, si vitezometru gradat - aparent, pana la 250 km/h.

Meniul de 34.250 de dolari al urmatorului BMW Z3 Coupe continua cu o motorizare aspirata in sase cilindri in linie - pe benzina, cu capacitatea de 3.2 litri. Sinonima cu 225 de cai, plus 290 Nm.

Respectiva unitate este insotita de o transmisie manuala echipata cu un numar de sase rapoarte, si - potrivit anuntului de vanzare, de un sistem de tractiune spate cu un diferential cu alunecare limitata in dotare. De franare se ocupa - oarecum inutil de adaugat, patru discuri de franare.

BMW Z3 Coupe de vanzare

BMW Z3 Coupe de vanzare

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (103) Poze BMW Z3 Coupe de vanzare
mai multe
Publicat în categoria: Old School Cars DATA PUBLICĂRII: 22 Iulie 2022