A parcurs doar 1.8 km in ultimii 17 ani, iar acum e de vanzare. La cat se ridica pretul acestui Diablo SV

  • Un exclusivist Diablo SV a fost scos la vanzare de catre dealer-ul Lamborghini din Montreal
  • Exemparul cu pricina are aproximativ 17 ani vechime si numai 1.8 kilometri la bord
  • Nota de plata se ridica la 499.900 dolari, iar meniul cuprinde inclusiv un V12 de 536 de cai putere
Distribuie pe Facebook

Un exclusivist Diablo SV din '99 a fost scos zilele acestea la vanzare de catre dealer-ul Lamborghini din Montreal, Canada. Exemplarul cu pricina al supercarului italian impresioneaza in special prin cei numai 1.8 kilometri parcursi pana in prezent.

Craciunul pare sa fi venit mai devreme pentru fanii automobilelor Lamborghini, un exclusivist Diablo SV fiind scos zilele acestea la vanzare in orasul Montreal din Canada. Desi nu este chiar singurul exemplar pe care banii il pot cumpara, cel din cazul fata se lauda cu numai 1.8 kilometri parcursi in ultimii 17 ani.

Drept urmare, nota de plata este una pe masura, supercarul italian avand un pret de achizitie de aproximativ 500.000 de dolari. Tot circa jumatate de milion de dolari trebuie sa scoti din buzunare si pentru a pleca acasa cu un Aventador LP700-4 Roadster sau, cu putin noroc, la volanul unui Aventador LP750-4 SuperVeloce.

Lamborghini Diablo SV cu 1.8 km la bordLamborghini Diablo SV cu 1.8 km la bord

Lamborghini Diablo SV cu 1.8 km la bord

Revenind acum la vechiul Lamborghini Diablo SV, tinem sa reamintim ca acesta este pus in miscare de o unitate aspirata cu 12 cilindri in V si capacitate de 5.7 litri, ce dezvolta 536 cai putere si 605 Newton-Metri. Valorile maxime sunt livrate exclusiv rotilor spate prin intermediul unei cutii manuale cu cinci rapoarte.

In ceea ce priveste partea estetica, exemplarul scos zilele acestea la vanzare in orasul Montreal din Canada ne intampina alaturi de o caroserie gri, asortata cu jante bi-colore in cinci spite. In schimb, meniul interior propune multiple insertii de piele neagra, plus scaune sport si vitezometru gradat pana la 360 de kilometri pe ora.

Oare ce-ar mai fi de spus despre acest Diablo SV? Probabil ca este unul dintre primele modele Lamborghini scoase dupa achizitioare companiei italiene de catre germanii de la Audi, dar si ca farurile sale au ca sursa de provenienta japonezul Nissan 300ZX. De asemenea, se pare ca numai 100 astfel de masini au fost fabricate.

Lamborghini Diablo SV cu 1.8 km la bord

Lamborghini Diablo SV cu 1.8 km la bordLamborghini Diablo SV cu 1.8 km la bord

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (14) Poze Lamborghini Diablo SV cu 1.8 km la bord
mai multe
Publicat în categoria: Old School Cars DATA PUBLICĂRII: 19 Aprilie 2016