Acest Lamborghini Diablo i-a apartinut unui campion mondial. Uite cat costa azi una dintre cele mai reprezentative masini ale anilor 90

Acest Lamborghini Diablo i-a apartinut unui campion mondial. Uite cat costa azi una dintre cele mai reprezentative masini ale anilor 90
  • Un Lamborghini Diablo VT Roadster este acum de vanzare in cadrul licitatiei organizate de Mecum Auctions
  • Masina este originala si are doar 3,200 de kilometri
  • Diablo-ul VT Roadster este propulsat de un motor V12 de 5.7 litri
Distribuie pe Facebook

Un Lamborghini Diablo VT Roadster care i-a apartinut in trecut unui boxer foarte cunoscut este acum de vanzare in cadrul licitatiei organizate de casa Mecum Auctions.

Ca pasionat de masini, cand te gandesti la anii 90, unul dintre modelele reprezentative care iti vine sigur in minte este Lamborghini-ul Diablo. Acesta a fost produs de constructorul italian intre anii 1990 si 2006, si a fost primul model al celor din Sant' Agata care sa atinga viteza de 320 de km/h.

Lamborghini Diablo

Acest exemplar care se afla acum printre exponatele licitatiei organizate de Mecum Auctions a fost achizionat in anul 1997 de nimeni altul decat campionul mondial la box George Foreman. Dupa ce si-a castigat centura in fata lui Joe Frazier si si-a aparat titlul de doua ori, Foreman i-a "predat" titlul de campion mondial marelui Muhammad Ali.

Lamborghini Diablo

Superbul exemplar nu este un Diablo obisnuit, ci varianta VT Roadster. Modelul si-a facut debutul oficial in anul 1995 si venea in plus cu un plafon retractabil din fibra de carbon si o tractiune integrala, multumita unui diferential vascos cu alunecare limitata, de unde si numele VT (viscuous traction).

Lamborghini DiabloLamborghini Diablo

Masina este in totalitate originala, inclusiv motorul V12 de 5.7 litri capabil de 492 de cai putere, si culoarea Smalto Rosso care imbraca exteriorul.

Lamborghini Diablo

Acest exemplar este unul din doar 66 produse in anul 1997 si vine impreuna cu franele pe disc Brembo, sistem audio Alpine, geamuri electrice, o pereche de manusi de box semnate de insusi George Foreman dar si trusa de scule originala.

Lamborghini DiabloLamborghini Diablo

Vanzatorul sustine ca masina are doar 3,200 de kilometri la bord si se asteapta sa-i umfle conturile cu o suma cuprinsa intre 285.000 si 325.000 de dolari.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (7) Poze Lamborghini Diablo
mai multe