Are 90 km la bord si se vinde cu uleiul din '74. Pretul pe care trebuie sa-l platesti pentru acest nou vechi Beetle

Are 90 km la bord si se vinde cu uleiul din '74. Pretul pe care trebuie sa-l platesti pentru acest nou vechi Beetle
  • Un Volkswagen Beetle din '74 va fi scos la licitatie pe 28 mai
  • Exemplarul cu pricina a parcurs pana in prezent numai 90 km
  • Valoarea masinii germana se ridica la 35.000 - 40.000 de euro
Distribuie pe Facebook

Un Volkswagen Beetle descoperit recent intr-un hambar din Danemarca va fi scos la licitatie in ultima zi de sambata a lunii mai. Exemplarul cu pricina a parcurs numai 90 de kilometri de la momentul fabricarii sale, din 1974, si pana in prezent si se vinde alaturi de uleiul original.

Multe s-au spus si scris pana acum despre Volkswagen Beetle, succesul masinii germane fiind dovedit inclusiv de cele peste 20 de milioane de exemplare comercializate la nivel global.

Asadar, in loc sa ne concentram pe povestea propriu-zisa a iconicului model din Wolfsburg, in randurile urmatoare ne vom indrepta atentia exclusiv catre un exemplar cu adevarat unic.

Volkswagen Beetle cu 90 km la bordVolkswagen Beetle cu 90 km la bord

Descoperit recent intr-un hambar din Danemarca, automobilul din cazul de fata a ajuns pe mainile unicului sau proprietar la data de 23 ianuarie 1974 si a parcurs pana in prezent numai 90 de kilometri.

Conform anuntului dat de Silverstone Auctions, propulsorul in patru cilindri "lucreaza" in continuare alaturi de uleiul original, neschimbate fiind si anvelopele incluse in dotarea masinii.

In ceea ce priveste partea estetica, contrastul dintre finisarea cromata a jantelor si albastrul deschis de la nivelul caroseriei promite sa atraga toate privirile celor din jurul acestui Volkswagen Beetle.

Volkswagen Beetle cu 90 km la bord

Referitor la meniul interior, ei bine... exemplarul din cazul de fata se remarca printr-o tapiterie realizata din piele de culoare neagra, care se prezinta intr-o stare (deloc surprinzator) impecabila.

La final, tinem sa reamintim ca masina germana va fi scoasa la licitatie in ultima zi de sambata a lunii mai, vanzatorul sperand sa obtina pe aceasta o suma cuprinsa intre 35.000 si 40.000 de euro.

Pentru aproximativ 40.000 de euro poti avea inclusiv un Golf R in cazul automobilele clasice nu sunt pe placul tau, insa vrei neaparat sa conduc un model cu sigla Volkswagen.

Volkswagen Beetle cu 90 km la bordVolkswagen Beetle cu 90 km la bord

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (16) Poze Volkswagen Beetle cu 90 km la bord
mai multe
Publicat în categoria: Old School Cars DATA PUBLICĂRII: 17 Mai 2016