Banii nu pot cumpara fericirea, insa-ti pot aduce un BMW E38 care sa te fericeasca

Banii nu pot cumpara fericirea, insa-ti pot aduce un BMW E38 care sa te fericeasca
  • Un BMW 750iL din 2000 e de vanzare in Belgia
  • Masina bavareza ofera un motor V12 de 326 CP
  • 47.887 este numarul kilometrilor de la bord
Distribuie pe Facebook

Indiferent ca preferi luxul sau sportivitatea, limuzina bavareza promite sa se achitee cu brio de misiunea primita. Mai ales atunci cand este servita in compania unui propulsor cu 12 cilindri in V, dupa cum se intampla in cazul de fata.

Banii nu aduc fericirea, insa numai daca nu stii ce si / sau de unde cumperi. In cazul acesta poti veni inclusiv la noi pentru cateva solutii, BMW-ul Seria 7 fiind doar una dintre recomandarile pe care ti le putem face.

In timp ce multi te vor indrepta catre ultima generatie a limuzinei bavareze, propunerea noastra face referire la mult mai umilul E38, servit ce-i drept in versiunea 750iL cu 12 cilindri si 326 CP sub capota.

BMW 750iL E38 de vanzareBMW 750iL E38 de vanzare

BMW 750iL E38 de vanzare

Drept urmare, in ciuda gabaritului sau (aproape) depasit, automobilul de lux din Munchen nu va avea nici un fel de problema in a accelera de la 0 la 100 km/h in mai putin de sapte secunde.

In cazul in care confortul este totusi cel care reprezinta principala ta grija, ei bine... sa stii ca BMW-ul Seria 7 cu care avem de-a face in cazul de fata dispune de cateva dotari si echipamente demne de luat in seama.

Transmisia automata este doar o mica parte din acest intreg, printre bunatatile pregatite de limuzina bavareza numarandu-se inclusiv scaune fata / spate atat incalzite, cat si reglabile electric.

De asemenea, nu lipsesc din peisaj nici trapa, sistemul de navigatie, portbagajul cu inchidere din buton sau telefonul, toate acestea fiind livrate la pachet de insertii de piele fina, plus ornamente din lemn masiv.

Pe scurt, daca ai o pasiune pentru automobilel de lux de alta data, aceasta este masina pe care sa o cumperi. Si nu doar "din cauza" motorizarii V12 sau a dotarilor de top, ci si multumita starii in care se afla.

Chiar daca a iesit de pe portile fabricii din Munchen in urma cu exact un deceniu si jumate, in anul 2000, acest BMW 750iL E38 a parcurs numai 47.887 kilometri de atunci si pana acum. Despre modul in care se prezinta exteriorul sau interiorul, nici nu are rost sa discutam: aproape totul arata ca nou.

BMW 750iL E38 de vanzare

BMW 750iL E38 de vanzare

BMW 750iL E38 de vanzare

BMW 750iL E38 de vanzare

BMW 750iL E38 de vanzare

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (94) Poze BMW 750iL E38 de vanzare
mai multe
Publicat în categoria: Old School Cars DATA PUBLICĂRII: 16 Iulie 2015