Cea mai tare colectie de masini americane rare tocmai a fost descoperita intr-o padure din Carolina

Cea mai tare colectie de masini americane rare tocmai a fost descoperita intr-o padure din Carolina
Statele Unite ale Americii este o tara plina de surprize. Un "vanator" de masini parasite in hambare tocmai a descoperit o colectie privata de peste 100 de automobile intr-o padure din statul Carolina de Nord. Colectia valoreaza milioane de dolari.
Distribuie pe Facebook

Cum ar fi sa descoperi o colectie de masini care ii apartine unui singur om pasionat? Peste 100 de masini ascunse de ochii lumii, majoritatea foarte rare si valoroase, care valoreaza milioane de dolari?

Iata ca se poate. Drept dovada este ultima descoperire pe care a facut-o Tom de la "The Barn Find Hunter". A dat la capatul unui drum dintr-o padure de o colectie incredibile. Aici a putut vedea modele extrem de rare, Dodge Charger Daytone, Plymouth Daytone, multe modele Corvette, unele de peste 500 cp de fabrica, altele cu doar 16 kilometri la bord, Jaguar-uri, Rolls-Royce, Cadillac, Dodge si o sumedenie de alte modele valoroase.

Multe automobile valoreaza azi peste 200.000 de dolari, pentru ca au fost fabricate in numar mic. Altele sunt valoroase pentru ca s-au vandut cu o anumita configuratie de dotari si motorizare, ceea ce le face extrem de rare.

Gata cu cuvintele, urmeaza clipul video. Un film care ne face sa visam frumos si sa credem in minuni.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Old School Cars DATA PUBLICĂRII: 20 Decembrie 2018