Cel mai celebru Ferrari Testarossa, din filmul Miami Vice, este de vanzare

Cel mai celebru Ferrari Testarossa, din filmul Miami Vice, este de vanzare
  • Masina are doar 16.000 de mile la bord
  • Este al doilea Ferrari din film scos la vanzare
  • Sub capota are motorul V12 de 390 cp
Distribuie pe Facebook

Miami Vice a fost un serial de televiziune din anii '80 care ulterior a fost produs si in varianta unui lung metraj. Acest serial a facut celebru un model de Ferrari, adica Testarossa. Si nu unul rosu, asa cum te-ai astepta, ci unul alb.

Cu siguranta stiti de filmul recent numit Miami Vice, insa povestea de acum este inspirata dintr-un serial al anilor '80. In care rolul principal era jucat de Don Johnson, un politist versat care conducea un Ferrari Testarossa. Personajul sau numit Sonny Cockett a condus in primele sezoane un Ferrari Daytona Spyder, care era de fapt un Corvette cu kit exterior. Atunci cand compania italiana a auzit ca se foloseste un Ferrari fals, a vrut sa dea in judecata compania de filme, insa in urma negocierilor s-a ajuns la un compromis si italienii au trimis doua exemplare negre de Testarossa. Producatorii le-au vopsit in alb si le-au bagat in film.

Ferrari Testarossa Miami Vice

Masina pe care cei de la casa de licitatii Mecum o vor scoate la vanzare in cadrul evenimentului de la Monterey, pe 15 august, este una din cele doua exemplare originale folosite in film. Masina este din 1986 si e dotata cu motorul V12 de 4.9 litri care ofera 390 cp, cuplat la o transmisie manuala cu 5 rapoarte. Conform datelor oficiale, masina a primit recent o revizie completa in valoare de 8000 de dolari la motor, ceea ce nu e deloc ieftin... In total, exemplarul are numai 16.124 de mile la bord si are certificatele primite de la Ferrari North America si de la italienii departamentului Ferrari Clasiche. Adica are toate actele in regula.

Ferrari Testarossa Miami Vice

Nu stim cat poate valora un asemenea exemplar care a jucat in Miami Vice. Mai ales ca nu sunt multi cei care isi amintesc de acel serial care a avut succes mai mult in Statele Unite. Dar, daca ne luam dupa celalalt Ferrari alb care a fost utilizat la filmari, scos pe Ebay anul trecut pentru suma de 1,75 milioane de dolari, e clar ca vanzatorii asteapta un pret destul de mare. Si asta doar pentru ca in el s-au plimbat cei doi politisti care erau iubiti de femei dar urati de infractori...

Ferrari Testarossa Miami ViceFerrari Testarossa Miami Vice

Ferrari Testarossa Miami Vice

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (5) Poze Ferrari Testarossa Miami Vice
mai multe