Celebrul Camaro SS din Transformers 4 iese la licitatie

Celebrul Camaro SS din Transformers 4 iese la licitatie
  • Celebrul Camaro SS din Transformers 4 iese la licitatie
  • Indragitul muscle car american ascunde un urias V8 sub capota
  • Numeroase modificari ne intampina inclusiv la nivel estetic
Distribuie pe Facebook

Volkswagen-ul Jetta condus de Chad Lindberg in prima parte a seriei Fast & Furious nu este singurul automobil de film aflat in cautarea unei noi case.

Prin intermediul aceluiasi eveniment organizat de Barrett-Jackson la sfarsitul lunii curente va fi scos la licitatie si celebrul Chevrolet Camaro SS din Transformers: Age of Extinction.

Detinut in prezent chiar de catre Michael Bay, regizorul productiei cu pricina, indragitul muscle car american se lauda cu numeroase imbunatatiri suferite, imbunatatiri care vizeaza atat departamentul tehnic, cat si cel estetic.

Altfel spus, spre deosebire de momentul iesirii sale de pe linia de productie, automobilul insarcinat cu misiunea de a-l juca pe Bumblebee iese in evidenta printr-un aspect mult mai agresiv.

Camaro SS din Transformers 4Camaro SS din Transformers 4

Si totul multumita caroseriei sale finisate intr-o nuanta misterioasa de negru mat si accesorizata cu o prelungire frontala proeminenta, respectiv un set de aripi laterale de dimensiuni generoase - ambele realizate din carbon.

O pereche de jante din aliaj cu design in opt spite si mai multe insertii de galben stralucitor completeaza meniul exterior, pe cand cel interior ne intampina alaturi de...

... ei bine, deloc surprinzator, de aceeasi combinatie de negru si galben anterior mentionata. Combinatie careia i se alatura si urmatoarele modificari: instrumente de bord aditionale, volan si scaune sport, plus alte cateva mici detalii.

In ceea ce priveste aspectul tehnic, celebrul Chevrolet Camaro SS din Transformers: Age of Extinction impresioneaza in special prin motorizarea cu opt cilindri in V ascunsa sub capota.

Binevenite sunt, fireste, si transmisia manuala in sase rapoarte, suspensia custom sau sistemul de franare ce adopta componente marca Wilwood, singurul secret al indragitului muscle car american ramand astfel... pretul sau de vanzare.

Camaro SS din Transformers 4

Camaro SS din Transformers 4

Camaro SS din Transformers 4

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (8) Poze Camaro SS din Transformers 4
mai multe
Publicat în categoria: Old School Cars DATA PUBLICĂRII: 5 Ianuarie 2016