Colectia de masini a lui Barry Weiss, simpaticul personaj de la History Channel

Colectia de masini a lui Barry Weiss, simpaticul personaj de la History Channel
  • Barry a participat la primele 4 sezoane din Storage Wars
  • Are doua automobile realizate custom de la zero
  • Prefera masinile clasice custom intens modificate
Distribuie pe Facebook

Cel mai indragit personaj din emisiunile de divertisment de la History Channel este fara indoiala Barry Weiss din emisiunea Storage Wars. Pe langa faptul ca Barry este un personaj al emisiunii, el este si un colectionar de obiecte de arta, dar si de automobile. Iata ce are in garajul personal.

Barry Weiss este colectionarul mereu pus pe sotii din emisiunea Storage Wars. Are varsta de 63 de ani si este de fapt un personaj bogat in viata reala, cu o avere estimata la peste 8 milioane de dolari. El a inceput sa participe la emisiunea inca de la inceput, luand parte la primele 4 sezoane, inainte sa aiba propriul show la acelasi canal de televiziune, numit Barry'd Treasures. Insa inainte sa fie invitat de producatorul oficial al acestui show ca sa participe, Barry nu a cumparat in viata lui vreo boxa dedicata depozitarii. In schimb, el si-a dedicat viata afacerilor si adunarii de obiecte scumpe.

Masini Barry WeissBeatnik Custom Hot Rod

Dar pe langa uriasa lui colectie de antichitati, el mai are o pasiune: colectionarea de masini si motociclete. De-a lungul sezoanelor, el a aparut in emisiune la bordul multor vehicule excentrice, unele proprietate personala, altele doar imprumutate. Printre masinile luate cu imprumut s-au numarat un Batmobil si Masina-Gaina, dar cele mai impresionante ii apartin. E vorba de un Lincoln Zeppelin din 1937, un Cadillac din 1946, un Ford din 1932, dar si o multime de automobile realizate custom. Specialistii estimeaza ca toate vehiculele lui Barry valoreaza undeva pe la 2,5 milioane de dolari.

Masini Barry WeissCadillac din 1946

Poate cel mai interesant vehicul care ii apartine lui Barry Weiss este Beatnik Custom Hot Rod realizat de Gary Chopit, o masina care la baza a fost un Ford din 1955. Este usor de remarcat de ce este asa de interesanta: in principal, pentru ca are o cupola de sticla la fel ca masina din desenele animate Familia Jetson. Interesant este si micul camion Ford COE din 1940 realizat tot custom, dar si camperul Blastolene Deco Liner, care a fost realizat manual de acelasi Randy Grubb care a facut cateva masini extreme din aluminiu pentru Jay Leno.

Masini Barry WeissBlastolene Deco Liner

Pe langa aceste automobile, Barry mai are si cateva motociclete foarte vechi produse de Indian, Harley-Davidson si chiar BMW, pe care le expune doar la evenimentele si expozitiile de profil. In februarie Barry Weiss implineste 64 de ani, asa ca mersul pe motocicleta nu mai este una din prioritatile sale. In schimb, se pare ca masinile continua sa se inmulteasca in garajul sau, iar exemplarele care sunt realizate custom au intaietate. El circula zi de zi la bordul unui Jaguar sau intr-un Range Rover.

Masini Barry WeissMasini Barry Weiss

Masini Barry WeissMasini Barry Weiss

Ne pare bine ca dincolo de personajul hazliu si mereu pus pe farse se ascunde un pasionat de automobilism si masini clasice. Fara indoiala, Barry Weiss este unul din cei mai indragiti oameni de televiziune chiar si in Romania, de cand History a inceput sa prinda teren, iar faptul ca iubeste masinile foarte mult ne face cu atat mai mult sa-l respectam si sa-l apreciem. Pacat doar ca nu mai participa la Storage Wars de cand a inceput sezonul cu numarul 5...

Masini Barry Weiss

Si doua automobile le care le-a condus in emisiune, dar care nu-i apartin:

Masini Barry WeissMasini Barry Weiss

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (14) Poze Masini Barry Weiss
mai multe