Comoara de pe internet: Astrele ne scot in cale un nou BMW M3 E30 de vanzare

Comoara de pe internet: Astrele ne scot in cale un nou BMW M3 E30 de vanzare
  • Internetul ne face astazi cunostinta cu un nou BMW M3 E30 aflat in cautarea unei case
  • Exemplarul in cauza a fost construit special pentru piata din Japonia, dar se afla acum in Olanda
  • Anul de fabricatie este 1988, pe cand numarul kilometrilor parcursi se ridica la 62.366
Distribuie pe Facebook

Internetul ne face cunostinta cu un nou BMW M3 (E30) aflat in cautarea unei case, exemplarul de astazi impresionand in special prin numarul redus de kilometri parcursi.

O lume fara un M3 E30 ar fi mult mai trista. Si nu trebuie sa fii neaparat fan BMW pentru a realiza acest lucru. Lansat in urma cu aproximativ trei decenii, legendarul automobil bavarez a inspirat si continua sa inspire generatie dupa generatie.

Prin exteriorul sau simplu, dar atragator, prin interiorul ce combina sportivitatea cu practicabilitatea, dar si prin performantele de top, respectiv placerea de a conduce o masina cu tractiune spate, transmisie manuala si departe de a avea kilogramele modelelor din ziua de astazi.

Da, suntem constienti ca totul vine cu un pret pe lumea aceasta, insa adevarul este ca nu avem nici macar cea mai mica idee despre suma pe care olandezii de la Ruyl Classics o percep pe exemplarul scos la vanzare.

BMW M3 din '88 de vanzareBMW M3 din '88 de vanzare

BMW M3 din '88 de vanzare

Stim, in schimb, ca automobilul din cazul de fata a fost construit special pentru piata din Japonia si a parcurs exact 62.366 de kilometri de la momentul iesirii de pe linia fabricatie si pana in prezent. O valoare decenta pentru un BMW M3 E30 din 1988, daca este sa ne intrebi pe noi...

Un alt detaliu care ne atrage atentia - si, totodata, ne bucura - il reprezinta faptul ca proprietarul acestui exemplar a rezistat tentatiei de a opera cine stie ce fel de modificare la nivelul caroseriei, interiorului sau motorului de 2.3 litri si 195 cai putere.

Nu acelasi lucru se poate spune insa si despre lista cu optiuni selectate, legandarul model bavarez dispunand inclusiv de scaunele sport Recaro, de casetofonul Bavaria si chiar de aerul conditionat, computerul de bord sau geamurile, respectiv trapa electrice.

Ar mai fi cate ceva de precizat despre acest BMW M3 E30, insa preferam sa ne oprim aici. Nu de alta, dar avem peste 200 de fotografii care surprind, atat in detaliu, cat si in actiune, bijuteria olandezilor de la Ruyl Classics.

BMW M3 din '88 de vanzare

BMW M3 din '88 de vanzare

BMW M3 din '88 de vanzare

BMW M3 din '88 de vanzare

BMW M3 din '88 de vanzare

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (210) Poze BMW M3 din '88 de vanzare
mai multe
Publicat în categoria: Old School Cars DATA PUBLICĂRII: 22 Iulie 2015