Daca ai vedea-o pe strada, ai zice ca-i nou-nouta! Cu cat se vinde aceasta incantatoare Mazda RX-7

Daca ai vedea-o pe strada, ai zice ca-i nou-nouta! Cu cat se vinde aceasta incantatoare Mazda RX-7
  • O superba Mazda RX-7 fabricata acum 23 de ani a fost scoasa recent la vanzare peste Ocean
  • Exemplarul cu pricina a parcurs doar 41.000 de kilometri din 1993 si pana in prezent
  • Automobilul japonez vine la pachet impreuna cu o n ota de plata de 21.800 dolari
Distribuie pe Facebook

Au trecut mai multe de doua decenii de la momentul iesirii sale de pe linia de productie, iar de atunci si pana in prezent nu a parcurs mai mult de 41.000 de kilometri. In plus, totul arata ca nou, fie ca vorbim despre culoarea caroseriei sau de materialele interioare...

O superba Mazda RX-7 fabricata acum 23 de ani a fost scoasa recent la vanzare peste Ocean. Nimic anormal la prima vedere, exceptand faptul ca exemplarul cu pricina a parcurs doar 41.000 de kilometri din 1993 si pana in prezent.

In plus, totul arata ca nou, de la nuanta speciala de albastru a caroseriei pana la materialele interioare sau, mai corect spus, pana la pielea de culoare bej ce acopera inclusiv scaunele sport cu suport lateral marit.

Si daca tot veni vorba despre scaunele sport, atunci continuam pe acest drum si precizam ca lista cu dotari mai include si jante din aliaj pe 16 inch, faruri escamotabile cu halogen sau vitezometru gradat pana la 280 de kilometri pe ora.

Mazda RX-7 cu 41.000 km la bordMazda RX-7 cu 41.000 km la bord

Mazda RX-7 cu 41.000 km la bord

Nu lipsesc din meniu, de asemenea, nici airbag-ul pentru sofer, sistemul de franare cu ABS si discuri ventilate, cruise control-ul, geamurile electrice, instalatia de aer conditionat ori radio-casetofonul stereo.

Cat despre partea tehnica, reamintim ca in cazul modelului Mazda RX-7 propulsia este asigurata de un motor rotativ de 1.3 litri, care lucreaza alaturi de doua turbine secventiale si o transmisie manuala cu cinci rapoarte. Plus tractiune spate.

Ajunsi la final, nu ne mai ramane decat un singur detaliu de precizat: exemplarul scos recent la vanzare vine la pachet impreuna cu un pret de 21.800 dolari. Mult sau putin, acum ramane la latitudinea fiecaruia.

Mazda RX-7 cu 41.000 km la bord

Mazda RX-7 cu 41.000 km la bord

Mazda RX-7 cu 41.000 km la bord

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (47) Poze Mazda RX-7 cu 41.000 km la bord
mai multe
Publicat în categoria: Old School Cars DATA PUBLICĂRII: 7 Iulie 2016