De nervi, un american a facut bucati un Dodge Charger rar. Motivul halucinant si VIDEO inclus

De nervi, un american a facut bucati un Dodge Charger rar. Motivul halucinant si VIDEO inclus
  • A fost un Dodge Charger 500
  • Acest model a stat la baza legendarului Charger Daytona
  • Omul nostru a vrut sa vanda masina cu 10.000 de dolari
Distribuie pe Facebook

Proprietarul acestui Dodge Charger 500 a luat o decizie radicala atunci cand a vrut sa-si vanda masina, dar nu a primit pretul cerut. Omul nostru nu a stat pe ganduri si a facut-o bucati.

Dodge Charger este unul dintre cele mai cunoscute si dorite muscle car-uri. Un model care in anii sai de glorie a facut istorie in competitiile de peste Ocean.

Cea de-a doua generatie Charger a debutat in 1968 iar un an mai tarziu a fost lansata o versiune limitata denumita Charger 500. Americanii au inscris-o imediat in NASCAR, dar succesul nu a venit imediat. De fapt, in acel moment, Dodge Charger 500 a fost un esec.

Numai ca in acelasi an, mai exact in vara lui '69, Dodge ia o decizie inspirata: aceea de a crea o versiune extrema pentru Charger, bazata fix pe acest Charger 500. Asa s-a nascut legendarul Charger Daytona, construit pentru a domina cursele din NASCAR. Si a facut-o, castigand tocmai la debut, in celebra Talladega 500.

Masina din acest clip video, cu final trist, este (sau mai bine zis, a fost) un Dodge Charger 500 original, dar aflat intr-o stare nu tocmai buna. Chiar si asa, proprietarul a vrut sa-l vanda cu 10.000 de dolari. Pana acum nimic neobisnuit: un muscle car cu pedigree, rar, original etc.

Doar ca ofertele primite nu au fost pe placul proprietarului, pe numele sau Daniel Gagliardi. Enervat peste masura, omul nostru nu a stat pe ganduri si a vrut sa le dea o lectie (asa a declarat el) celor care au oferit prea putin pentru Charger-ul 500. Cum? A facut masina bucati.

Daca te lasa inima, da play clipului video de mai jos.

Distribuie pe Facebook
mai multe