DE VANZARE in Romania: Dacia Limuzina, cea mai lunga Dacie din lume, ideala pentru nunti si inmormantari

DE VANZARE in Romania: Dacia Limuzina, cea mai lunga Dacie din lume, ideala pentru nunti si inmormantari
  • Limuzina are aproape 7 metri
  • 1450 de Euro costa masina
Distribuie pe Facebook

Cineva are de vanzare in Romania o masina cu totul si cu totul speciala. O Dacia 1310. Insa nu orice Dacie, ci una modificata, transformata in limuzina.

Un meserias care stie ce face a transformat o Dacie intr-o limuzina adevarata. Adica o masina cu o lungime de peste 6 metri, cu 4 portiere, capabila sa gazduiasca un intreg alai de nuntasi. Din pacate insa, proiectul nu este terminat si a iesit la vanzare pentru o suma modica. Mai exact, 1450 de Euro pentru toti cei 6+ metri de fier.

Dacia Limuzina

Autorul este din Babeni, judetul Valcea, se numeste Andrei si se ocupa cu repararea si modificarea de autoturisme. Din pacate insa, proiectul Dacia Limo nu a ajuns sa vada asfaltul din cauza lipsei de timp a initiatorului. Insa din imagini pare finalizata la exterior, cu exceptia vopselei. Cat despre motorizare, ne asteptam la acelasi motor strasnic de 1.4 litri pe injectie monopunct care a fost pus pe acest "facelift" numit Zambetul lui Iliescu.

Nu stim cum arata masina la interior, dar ne asteptam la canapele de piele, candelabru, o trapa panoramica uriasa prin care sa iasa domnisoarele de onoare topless si sa tipe cu sticla de sampanie in mana cand fura mireasa. Plus niste aer conditionat, un bar, poate chiar si un jacuzzi.

Ne bucuram enorm ca vedem, in sfarsit, si o Dacie limuzina. Ne-am saturat de masini americane de tip Lincoln Town Car sau de SUV-uri modificate. Voiam si noi o Dacie clasica, romaneasca, ideala pentru nuntile, botezurile si inmormantarile din lumea larga. Si, poate ca la prima vizita a lui Trump in Romania, Presedintele Romaniei il va astepta la aeroport in aceasta Dacie fabuloasa.

Contact vanzator: 0769 920 764

Dacia Limuzina

Dacia Limuzina

Dacia Limuzina

Distribuie pe Facebook
mai multe