E atat de rar incat ai mai multe sanse sa prinzi un Pokemon decat sa intalnesti pe strazi un astfel de Nissan.

E atat de rar incat ai mai multe sanse sa prinzi un Pokemon decat sa intalnesti pe strazi un astfel de Nissan.
  • Exclusivistul Skyline GT-R Nismo 400R a debutat in 1997
  • Nissan a produs in total numai 44 de astfel de unitati
  • Fiecare exemplare a fost dotat cu un motor de 400 cai putere
Distribuie pe Facebook

Raspunde la numele de Skyline GT-R Nismo 400R si impresioneaza in special prin motorizarea ascunsa sub capota - un V6 de 2.8 litri si 400 de cai putere. Problema cu acest Nissan e ca... numai 44 de exemplare exista la nivelul intregii planete.

Iesind la vanatoare de Pokemoni, sansele sa dai peste cateva dintre cele mai ravnite automobile ale planetei sunt extrem de mari. Nu acelasi lucru se poate spune insa si in cazul japonezului Nissan Skyline GT-R Nismo 400R, numai 44 de astfel de exemplare existand la nivel global.

Lansat pe piata acum mai bine de un deceniu si jumatate, in cursul anului 1997, modelul cu pricina ascunde sub capota o versiune complet modificata a celebrei unitati RB26DETT, clientul avand acum la dispozitie un propulsor twin-turbo de 2.8 litri si aproximativ 400 de cai putere.

Nissan Skyline GT-R Nismo 400RNissan Skyline GT-R Nismo 400R

Asa se face ca, spre deosebire de automobilul obisnuit, acceleratia de la 0 la 96 km/h dureaza in cazul specialului Nissan Skyline GT-R Nismo 400R undeva in jurul a patru secunde. In ceea ce priveste viteza maxima, aceasta depaseste 300 de kilometri pe ora.

Din punct de vedere estetic, modelul cu pricina dispune de spoilere fata si spate agresiv stilizate, plus o noua capota a motorului. Nu lipsesc din meniu, de asemenea, nici pragurile proeminente, aripile supradimensionate, eleronul pentru portbagaj sau jantele din aliaj cu design unic.

Pentru ultima oara in aceasta zi, productia specialului Nissan Skyline GT-R Nismo 400R s-a oprit dupa numai 44 de exemplare fabricate, cu toate ca japonezii sperau sa scoata de pe portile fabricii de peste doua ori mai multe unitati (100 de bucati, mai exact).

Nissan Skyline GT-R Nismo 400R

Nissan Skyline GT-R Nismo 400RNissan Skyline GT-R Nismo 400RNissan Skyline GT-R Nismo 400R

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (7) Poze Nissan Skyline GT-R Nismo 400R
mai multe