Fan BMW M3 E30? IATA exemplarul perfect, cu 0 kilometri in bord!

Fan BMW M3 E30? IATA exemplarul perfect, cu 0 kilometri in bord!
  • Internetul ne face astazi cunostinta cu un BMW M3 E30 cu 0 kilometri la bord
  • Exemplarul cu pricina se remarca printr-o combinatie de exterior alb, plus interior negru
  • Modelul bavarez ascunde sub capota un propulsor aspirat de 2.3 litri si 195 CP
Distribuie pe Facebook

Lansat pe piata la mijlocul anilor '80, modelul BMW M3 E30 a inspirat generatii intregi de pasionati auto. Atat prin liniile si formele atragatoare intalnite la nivelul caroseriei, cat si prin performantele inscrise in cadrul fisei cu specificatii tehnice.

Rosii, negre, albastre, exista numeroase BMW-uri M3 E30 care au ceva special. Exemplarul din cazul de fata le intrece insa pe toate, principala sa atractie fiind - nu culoarea alba a caroserie, asa cum ai putea crede la prima vedere, ci numarul de kilometri parcursi de-a lungul carierei.

Intr-o alta ordine de idei, spre deosebire de alte modele care au vazut soseaua pentru distante ce ar putea depasi cu usurinta turul globului pamantesc, automobilul cu pricina... nu a fost deloc plimbat de la momentul iesirii sale de pe portile fabricatiei si pana in prezente.

BMW M3 E30 cu 0 kilometri la bordBMW M3 E30 cu 0 kilometri la bord

BMW M3 E30 cu 0 kilometri la bord

Ca sa fim si mai precisi de atat, urmatorul BMW M3 E30 are 0 (zero!) kilometri la bord. Si nu, nu avem nici macar cea mai mica idee despre cine s-ar putea abtine de la a conduce o astfel de masina.

Pentru ca, vezi tu, modelul bavarez de inalta performanta are cu ce se lauda, motorul sau aspirat de 2.3 si 195 de cai putere - alaturi de transmisia manuala, sistemul de tractiune spate si greutatea redusa, recomandandu-l drept unul dintre cele mai incitante automobile ale istoriei auto.

Nici despre pachetul vizual nu avem motive serioase pentru a ne plange, liniile si formele intalnite la nivelul caroseriei transformand iconicul BMW M3 E30 intr-o adevarata capodopera (estetica) pe patru roti.

Revenind la exemplarul din cazul de fata, nu stim nici cui ii apartine si nici daca este sau nu de vanzare. Stim insa ca arata, fara nici un fel de exagerare, absolut... perfect.

BMW M3 E30 cu 0 kilometri la bord

BMW M3 E30 cu 0 kilometri la bord

BMW M3 E30 cu 0 kilometri la bord

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (77) Poze BMW M3 E30 cu 0 kilometri la bord
mai multe
Publicat în categoria: Old School Cars DATA PUBLICĂRII: 14 Septembrie 2015