Fan japoneze? Un Nissan 300ZX nou-nout e de vanzare pe eBay!

Fan japoneze? Un Nissan 300ZX nou-nout e de vanzare pe eBay!
  • Un Nissan 300ZX Twin-Turbo e de vanzare pe eBay
  • Masina japoneza are mai putin de 1.500 km la bord
  • Pretul de achizitie se ridica la 69.900 dolari
Distribuie pe Facebook

Atentie, insa: cei doar 1.480 de kilometri parcursi de coupe-ul nipon in ultimii 19 ani se reflecta perfect in pretul sau de achizitie.

Fan japoneze? Atunci ai nimerit exact la locul potrivit: fix in mijlocul unui anunt de vanzare pentru un Nissan 300ZX Twin-Turbo din 1996, cu mai putin de 1.500 de kilometri la bord.

Nu, nu avem nici un fel de idee despre cum cei doi proprietari au rezistat tentatiei de a scoate pe serpentine (sau, de ce nu, pe circuit ori autostrada) coupe-ul nipon, insa stim ce au ratat...

Nissan 300ZX Twin-Turbo de vanzareNissan 300ZX Twin-Turbo de vanzare

Nissan 300ZX Twin-Turbo de vanzare

... au ratat ocazia de a se bucura din plin de serviciile motorului V6 de trei litri care, multumita celor doua turbine Garrett din dotare, pune la dispozitia rotilor spate undeva in jurul a 300 cai putere.

Tot pe lista cu dotari a acestui Nissan 300ZX din 1996, cu doar 1.480 de kilometri la bord, mai intalnim si o transmisie manuala cu cinci rapoarte, suspensie independenta sau sistem de franare cu discuri ventilate.

Asta, bineinteles, din punct de vedere tehnic. Daca vine cumva vorba despre departamentul tehnologic, cele doua airbag-uri frontale, scaunele electrice si aerul conditionat automat ar trebui sa reprezinte de departe atractiile principale.

Intr-un final, printre argumentele aflate in favoarea coupe-ului nipon se mai numara si tapiteria din piele, instalatia audio Bose sau sistemele cruise control, respectiv keyless entry. Plus apartenenta sa la colectia Commemorative Edition Cars fabricata in numai 300 de exemplare.

Pe scurt, daca ai o slabiciune pentru automobilele din Tara Soarelui Rasare, acest Nissan 300ZX ar putea fi punctul perfect de pornire. Sau, cine stie, de continuare ori desavarsire a pasiunii tale. Avem insa o problema cu pretul de achizitie: fix 69.900 dolari.

Nissan 300ZX Twin-Turbo de vanzare

Nissan 300ZX Twin-Turbo de vanzare

Nissan 300ZX Twin-Turbo de vanzare

Nissan 300ZX Twin-Turbo de vanzare

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (36) Poze Nissan 300ZX Twin-Turbo de vanzare
mai multe