In ultimii 25 de ani a strans putin peste 15.000 de kilometri. Cu cat se vinde sportiva cu motor ROTATIV

  • Bordul indica putin peste 15.000 de km rulati
  • Anvelopele originale au fost schimbate de-abia acum
  • Fiind vorba despre o editie Touring, vine cu mai multe dotari
Distribuie pe Facebook

Aceasta Mazda RX-7 din 1993 va fi vanduta la licitatie iar partea cea mai buna este ca odometrul arata putin peste 15.000 de kilometri rulati in toti acesti ani. In plus, masina nu a suferit nicio modificare.

Alaturi de legendara Toyota Supra MkIV si al sau propulsor twin-turbo 2JZ, Mazda RX-7 ramane una dintre cele mai dorite masini de catre pasionatii auto din intreaga lume. Produsa intre anii 1978 si 2002, de-a lungul a trei generatii, sportiva nipona a reusit sa se faca remarcata mai ales datorita motorului rotativ,

Mazda RX-7 FD

Cea de-a treia iteratie (FD), si ultima dealtfel, ramane cea mai cunoscuta. Cu un design care parca nu a imbatranit deloc, RX-7 FD ascunde sub capota un propulsor twin-turbo 13B-REW de 1.3 litri, cele doua turbine fiind secventiale.

Mazda RX-7 FD

Acesta livreaza puntii spate 255 de cai putere, ceea ce nu pare mult dupa standardele din ziua de azi, insa gandeste-te ca masina cantareste putin peste 1.200 de kilograme. In plus, toata puterea este transmisa prin intermediul unei cutii de viteze manuale cu cinci trepte.

Mazda RX-7 FD

Exemplarul din aceste imagini isi cauta acum un nou proprietar si este produs in 1993. In ciuda varstei respectabile, are totusi 25 de ani, masina a fost rulata numai 15.300 de kilometri astfel ca se prezinta intr-o stare estetica si tehnica impecabila. Exteriorul este finisat in nuanta Vintage Red iar interiorul este imbracat in piele neagra.

Mazda RX-7 FD

Fiind vorba despre un nivel de echipare Touring, printre dotarile standard regasim faruri de ceata, trapa, stergator pentru luneta sau un sistem audio Bose Acoustic Wave.

Mazda RX-7 FD

Potrivit anuntului de vanzare, actualul proprietar a facut o revizie completa in urma cu putin timp, iar anvelopele originale au fost schimbate de-abia acum.

Mazda RX-7 FD

Si acum, pretul. In acest moment s-a ajuns la 36.000 de dolari, insa anuntul expira peste doua zile asa ca este de asteptat sa mai creasca pana in jurul a 40.000 sau poate chiar 50.000 de dolari. Tu cat ai fi dispus sa dai pe o Mazda RX-7 FD impecabila?

Mazda RX-7 FD

Mazda RX-7 FD

Mazda RX-7 FD

Mazda RX-7 FD

Mazda RX-7 FD

Mazda RX-7 FD

Mazda RX-7 FD

Mazda RX-7 FD

Mazda RX-7 FD

Mazda RX-7 FD

Mazda RX-7 FD

Mazda RX-7 FD

Mazda RX-7 FD

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (25) Poze Mazda RX-7 FD
mai multe
Publicat în categoria: Old School Cars DATA PUBLICĂRII: 11 Iulie 2018