Internetul ne scoate in cale un nou BMW M3 E36 de vanzare

Internetul ne scoate in cale un nou BMW M3 E36 de vanzare
  • Un BMW M3 din '93 e de vanzare in Olanda
  • Automobilul bavare are doar 63.000 km la bord
  • Pretul de achizitie se ridica 35.900 euro
Distribuie pe Facebook

Exemplarul de astazi a iesit de pe portile fabricii bavareze in urma cu 22 de ani, a parcurs 63 de mii de kilometri pana in prezent si are, nu in ultimul rand, un pret de achizitie de 35.900 de euro.

Piata destinata BMW-urilor M3 pare sa fi explodat in ultima perioada de timp, tot mai multe exemplare ale legendarului automobil bavarez de inalta performanta invadand site-urile de specialitate.

Un nou proprietar isi cauta si urmatorul E36 Coupe, iesit de pe portile fabricii in urma cu aproximativ 22 de ani si rulat pentru circa 63 de mii de kilometri.

BMW M3 (E36) Coupe de vanzare

BMW M3 (E36) Coupe de vanzare

La 35.900 de euro se ridica suma pe care va trebui sa o scoti din buzunare pentru a te bucura de serviciile exemplarului cu pricina, ce se lauda inclusiv cu o unitate aspirata de trei litri si 286 de cai putere.

In plus, aceeasi fisa a specificatiilor tehnice ne mai intampina si alaturi de o transmisie manuala in cinci rapoarte, respectiv un sistem de tractiune spate.

Din punctul de vedere al confortului, urmatorul BMW M3 Coupe ofera geamuri electrice, aer conditionat, pilot automat, sau tapiterie din piele pentru volanul in trei spite si scaunele sport cu suport lateral marit.

Pe plan estetic, automobilul bavarez de inalta performanta propune o combinatie clasica de exterior argintiu, plus interior negru, in timp ce jantele din aliaj prezinta un design in zece spite duble. Toate reviziile au fost operate la timp si doar la service-ul marcii bavareze, conform aceluiasi anunt de vanzare.

BMW M3 (E36) Coupe de vanzare

BMW M3 (E36) Coupe de vanzare

BMW M3 (E36) Coupe de vanzare

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (5) Poze BMW M3 (E36) Coupe de vanzare
mai multe
Publicat în categoria: Old School Cars DATA PUBLICĂRII: 17 Noiembrie 2015