L-a cumparat inainte de '89, insa nu l-a condus niciodata. Acum il vinde cu tot cu folia de pe usi si scaune

  • Un automobil din seria Buick GNX e de vanzare in SUA
  • Modelul respectiv are doar 13 km parcursi in 32 ani
  • Exemplarul cu pricina ofera un motor V6 de 300 CP
Distribuie pe Facebook

Proprietarul automobilului cu motor de 3.8 litri si 300 de cai putere a primit pana la momentul de fata 20 de oferte, cea mai mare dintre acestea ridicandu-se la fabuloasa suma de 100.000 de dolari.

Cat ai plati pe un automobil fabricat la sfarsitul anilor '80? Dar daca ti-am spune ca este vorba despre unul dintre cele doar 547 de modele GNX produse de Buick in 1987? Sau ca exemplarul din cazul de fata are numai 13 kilometri in bord?

100.000 de dolari este suma pe care trebuie sa o depasesti in acest moment. Pana la sfarsitul licitatiei au mai ramas insa putin peste patru zile si sapte ore, astfel ca ofertele facute norocosului proprietar ar putea depasi orice limita a imaginatiei.

Buick GNX cu 8 mile

Buick GNX cu 8 mile

Buick GNX cu 8 mile

Acum, in ceea ce priveste automobilul scos la vanzare, mai trebuie spus ca respectivul Buick Regal GNX ascunde sub capota un motor cu sase cilindri, de 3.8 litri si 300 de cai putere. Dezvoltat alaturi de McLaren Performance Technologies.

O cutie automata in patru rapoarte completeaza fisa cu specificatii tehnice, astfel ca sfertul de mila se realizeaza in numai 12.7 secunde. De dragul comparatiei, un Porsche 930 Turbo este mai incet decat modelul din aceste randuri si fotografii.

Un alt element extrem de interesant cu privire la exemplarul din anul 1987 are legatura cu modul in care este livrat. Alaturi de folia originala de protectie, care acopera atat scaunele fata, cat si fetele portierelor, plus instrumentele de bord.

Daca mai era nevoie de precizat, respectivul Buick Regal GNX este complet original, cu exceptia bateriei si a unui releu. In vanzare sunt insa incluse si cele doua componente pe care compania producatoare le-a instalat la sfarsitul anilor '80.

Buick GNX cu 8 mile

Buick GNX cu 8 mile

Buick GNX cu 8 mile

Buick GNX cu 8 mile

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (31) Poze Buick GNX cu 8 mile
mai multe
Publicat în categoria: Old School Cars DATA PUBLICĂRII: 11 Februarie 2019