L-am lua de 9 din 10 ori inaintea noului model. BMW-ul din '95 are motor V12, cutie manuala si piele alba

L-am lua de 9 din 10 ori inaintea noului model. BMW-ul din '95 are motor V12, cutie manuala si piele alba
  • Un exclusivist BMW 850CSi e de vanzare in SUA
  • Modelul din '95 vine cu o caroserie, plus cabina de culoare alba
  • Propulsorul V12 lucreaza alaturi de o cutie manuala
Distribuie pe Facebook

Seria elementelor spectaculoase este completata intr-un final de perechea de blocuri optice escamotabile de la nivelul partii frontale.

Unul dintre cele doar 225 de exemplare BMW 850CSi care au trecut Oceanul si au debarcat in Statele Unite ale Americii a fost scos de curand la vanzare pe celebra platforma Bring a Trailer. Fabricat acum aproape doua decenii si jumatate, in cursul anului 1995, automobilul in cauza stie cu siguranta cum sa se faca remarcat.

Iar acum ne referim in special la combinatia de interior, plus exterior de culoare alba, care ii confera coupe-ului cu motor V12 de 5.6 litri si undeva in jurul a 381 CP o prestanta aparte, greu de egalat de catre modelele noi de ultima generatie.

BMW 850CSi cu interior alb

Fiind vorba despre un BMW Seria 8 E31, seria elementelor spectaculoase continua cu o pereche de faruri escamotabile. Persoanele atente la detalii vor observa insa si jantele din aliaj cu design clasic sau evacuarea cu patru tobe de esapament rotunde, un element specific versiunilor comercializate sub indicativul 850CSi.

La interior, exceptand tapiteria din piele de culoare alba, modelul fabricat acum aproape doua decenii si jumatate, in cursul anului 1995, se mai poate lauda si cu o configuratie cu trei pedale, datorata, evident, cutiei manuale in sase rapoarte.

Potrivit anuntului publicat pe celebra platforma Bring a Trailer, respectivul BMW 850CSi se vinde cu aproape 140.000 de kilometri in bord si o mini-restaurare recenta. Daca mai era nevoie de precizat, licitatia se va incheia in doua zile si noua ore, iar cea mai mare suma oferita pana in prezent se ridica la 51.000 de dolari.

Update: Masina s-a vandut pe data de 4 decembrie, cu 78.000 de dolari.

BMW 850CSi cu interior alb

BMW 850CSi cu interior alb

BMW 850CSi cu interior alb

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (96) Poze BMW 850CSi cu interior alb
mai multe
Publicat în categoria: Old School Cars DATA PUBLICĂRII: 2 Decembrie 2019