Mai scump ca un Bugatti SS: Cum arata BMWul care se vinde cu 2.6 milioane $

Mai scump ca un Bugatti SS: Cum arata BMWul care se vinde cu 2.6 milioane $
  • RM Sotheby’s scoate la licitatie un BMW 507 Roadster Series II
  • Exemplarul cu pricina a fost fabricat la sfarsitul anilor '50
  • Pretul de vanzare se ridica la 2.6 milioane de dolari
Distribuie pe Facebook

Un exclusivist BMW 507 Roadster Series II fabricat la sfarsitul anilor '50 va fi scos astazi la licitatie in cadrul unui eveniment special organizat peste Ocean.

Coasta de Est a Statelor Unite este joi, 10 decembrie 2015, gazda unui eveniment memorabil marca RM Sotheby’s, ce aduce in fata publicului participant 31 dintre cele mai dorite automobile ale planetei.

Printre modelele scoase la vanzare in cadrul licitatiei organizate la New York se numara si un exclusivist BMW 507 Roadster Series II, a carei productie a fost limitata la doar 217 de unitati.

Iesit de pe portile fabricii bavareze la sfarsitul anilor '50, exemplarul din cazul de fata se remarca printr-o combinatie clasica de negru, plus rosu, atat interiorul, cat si exteriorul aflandu-se intr-o stare ireprosabila.

BMW 507 Roadster Series II de vanzareBMW 507 Roadster Series II de vanzare

BMW 507 Roadster Series II de vanzare

Numai lucruri bune se pot spune, de asemenea, si despre motorul V8 de 3.2 litri, care lucreaza impreuna cu o transmisie manuala in patru rapoarte pentru a livra celui aflat la volan 145 CP.

Dupa cum probabil iti amintesti, suspensia este prevazuta cu bare de torsiune pentru ambele punti in cazul BMW-ului 507 Roadster Series II, pe cand sistemul de franare se compune din discuri fata, respectiv tamburi spate.

Chiar si asa, principala atractie a exclusivistei decapotabile bavareze a reprezentat-o dintotdeauna designul, care ocupa un loc fruntas in topul celor mai mari reusite ale industriei auto.

Asadar, acestea fiind spuse, nu ne mai ramane decat un singur lucru de precizat, si anume pretul de vanzare: intre 2.3 si 2.6 milioane de dolari spera sa obtina RM Sotheby’s pe exemplarul din cazul de fata.

BMW 507 Roadster Series II de vanzare

BMW 507 Roadster Series II de vanzare

BMW 507 Roadster Series II de vanzare

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (27) Poze BMW 507 Roadster Series II de vanzare
mai multe
Publicat în categoria: Old School Cars DATA PUBLICĂRII: 10 Decembrie 2015