Meniul Zilei: Ce-ai zice de un Mercedes 300SE... suprainaltat?

Meniul Zilei: Ce-ai zice de un Mercedes 300SE... suprainaltat?
  • Un Mercedes 300SE suprainaltat e de vanzare in EAU
  • Masina germana numara 175.503 kilometri la bord
  • Pretul de achizitie se ridica la circa 12.250 de dolari
Distribuie pe Facebook

Masina germana se afla in orasul Sharjah din Emiratele Arabe Unite si poate fi a ta in schimbul unei sume de 45.000 de dirhami - sau, daca vrei, aproximativ 12.250 de dolari.

Pasiunea arabilor pentru automobilele de lux si iesirile in desert nu mai reprezinta demult si pentru nimeni o noutate absoluta, insa nu ne-am fi inchipuit niciodata ca aceasta va merge vreodata intr-atat de departe incat un Mercedes 300SE va fi modificat astfel incat sa fata tuturor provocarilor inaintate de dunele de nisip.

Intr-o alta ordine de idei, in loc sa opteze pentru un off-roader traditional, precum un Nissan Patrol sau o Toyota Land Cruiser, un locuitor al orasulul Sharjah din Emiratele Arabe Unite s-a pus pe importat un Mercedes 300SE tocmai din Japonia. Pe care mai apoi l-a echipat cu anvelope si suspensii numai bune pentru... off-road.

Mercedes 300SE suprainaltatMercedes 300SE suprainaltat

Dupa ce s-a jucat suficient printre dunele de nisip al desertului de peste drum, arabul nostru si-a pus la vanzare inedita masina germana, pregatindu-se probabil de un alt proiect (de tuning) la fel de unic. Pretul automobilului cu pricina? 45.000 de dirhami - sau, daca vrei, undeva in jurul a 12.250 de dolari, la cursul valutar de astazi.

Ca merita sau nu, ramane la latitudinea fiecaruia dintre noi, insa cert este ca Mercedes-ul 300SE din cazul de fata are 1991-ul ca an de fabricatie si numara 175.503 kilometri la bord. Asa cum o sugereaza si denumirea inscrisa la nivelul capotei portbagajului, propulsia este asigurata de o unitate de trei litri, ce dezvolta 188 cai putere.

Dintre toate dotarile oferite de inedita masina germana, proiectoarele cu lumina galbena - inspirate de lumea raliurilor, respectiv velurul de culoare albastra ce imbraca (inclusiv) scaunele sunt, de departe, cele mai interesante. Apropo, automobilul cu pricina pare sa fie echipat si cu un sistem de navigatie, pentru a stii cel mai probabil la care duna de nisip trebuie sa faci la dreapta pentru a iesi pe autostrada.

Mercedes 300SE suprainaltat

Mercedes 300SE suprainaltat

Mercedes 300SE suprainaltat

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (10) Poze Mercedes 300SE suprainaltat
mai multe