Mitsubishi tunat de AMG. VIDEO cu masina despre care, cu siguranta, nu stiai ca a existat

Mitsubishi tunat de AMG. VIDEO cu masina despre care, cu siguranta, nu stiai ca a existat
  • Lansat in octombrie 1990
  • Imbunatatit estetic de AMG
  • Motor V6 de 3.0 litri
Distribuie pe Facebook

Multa lume nu stie, dar la inceputul anilor '90, Mitsubishi a lansat un model care anterior a fost imbunatatit de catre nemtii de la AMG. Numele sau este Debonair AMG iar tu il poti admira in clipul video de mai jos.

Legendarul "tuner" AMG a fost infiintat in 1967 de catre doi fosti ingineri Mercedes-Benz. In toti acesti ani, compania din Affalterbach s-a ocupat de imbunatatirea modelelor producatorului din Stuttgart dar uneori si-a oferit serviciile si altor companii din industria auto.

Spre exemplu, Mitsubishi le-a cerut ajutorul nemtilor la inceputul anilor '90. Japonezii aveau in gama modelul Debonair, aflat la a doua generatie, un sedan care nu atragea chiar toate privirile asa ca s-au gandit ca sa-l imbunatateasca pe ici pe colo.

Debonair AMG a debutat pe piata in octombrie 1990 si putea fi comandat in doua versiuni: standard si Debonair V 150, acesta din urma avand ampatamentul marit cu 150 de milimetri.

Modificarile au fost, din pacate, numai estetice astfel ca sub capota se ascundea tot un motor V6 de 3.0 litri care dezvolta intre 150 si 210 cai putere.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Old School Cars DATA PUBLICĂRII: 1 Octombrie 2019