Motivul pentru care nimeni nu vrea acest BMW M5. De ce NU s-a vandut masina bavareza

Motivul pentru care nimeni nu vrea acest BMW M5. De ce NU s-a vandut masina bavareza
  • Un BMW M5 E39 a fost de vanzare pentru 14.000 euro
  • Masina bavareza ascunde in portbagaj o instalatie GPL
  • Anuntul a expirat, iar automobilul nu s-a vandut
Distribuie pe Facebook

Un BMW M5 scos recent la vanzare... isi cauta in continuare un nou proprietar dupa ce anuntul cu pricina nu a dat deloc roade.

Produs vreme de numai cinci ani, intre 1998 si 2003, vechiul BMW M5 E39 se bucura de mai toate ingredientele necesare pentru a concura cu mare succes la categoria cel mai impresionant sedan lansat vreodata.

Avem, pentru inceput, motorul cu opt cilindri in V si capacitate de 4.9 litri, care lucreaza impreuna cu o transmisie manuala in sase rapoarte pentru a livra rotilor spate undeva in jurul a 400 CP.

BMW M5 E39 cu GPLBMW M5 E39 cu GPL

Sprintul 0 - 100 km/h dureaza astfel circa 5.0 secunde, fisa tehnica a modelului bavarez de inalta performanta culminand cu viteza maxima limitata electronic la 250 de kilometri pe ora.

Vestile bune nu se opresc insa aici, acelasi BMW M5 E39 reusind sa exceleze atat la capitolul manevrabilitate, cat si prin dotarile de top cu care isi intampina pasagerii.

Lista cu atractii principale se incheie in cele din urma cu productia limitata la putin peste 20.000 de unitati, modelul bavarez de inalta performanta fiind astfel o aparitie destul de rara pe strazile din lumea intreaga.

BMW M5 E39 cu GPLBMW M5 E39 cu GPL

Chiar si asa, in ciuda calitatilor sale, exemplarul din cazul de fata nu a reusit sa isi gaseasca o noua casa. Sa fi fost oare de vina pretul de vanzare? Anul fabricatiei? Sau poate numarul kilometrilor?

14.000 de euro pentru un BMW M5 din 1999 cu 167.000 de kilometri la bord pare mult la prima vedere, insa aceasta pare a fi suma ceruta si in cazul unor automobile similare.

De fapt, stim ce ar putea fi. Proprietarul modelului bavarez de inalta performanta a decis sa-si echipeze masina cu... o instalatie GPL. Exact. O instalatie GPL pe un BMW M cu motor V8 sub capota. Cum sa faci asa ceva?

BMW M5 E39 cu GPLBMW M5 E39 cu GPL

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (12) Poze BMW M5 E39 cu GPL
mai multe
Publicat în categoria: Old School Cars DATA PUBLICĂRII: 29 Februarie 2016